Szerintetek teljesen normális ez a nő? 2 gyerek, szoptatás, fotó.
Én egyébként is hülyét kapok attól amikor egy gyereket az anyja nem tud máshogy megnyugtatni, csak cicikével, mert a gyerek annyira hozzá van szokva hogy sem a szó, sem egy anyai puszi vagy ölelés nem vigasztalja meg egy bizonyos kor felett....de ez azért már tényleg nevetséges, hogy ennyi idősen is bimbivel akar valaki kötődni a gyerekéhez.......
Játszótéren is van hogy a gyerek beüti a fejét (nagyobb gyerek, tehát nem baba) és elkezd nyöszörögni hogy cici cici cici....ez NEM kötődés. Ez egy állati rossz beidegződés, ha a gyereknek már nem elég egy kedves szó nagyobbacska korában sem. Magyarán értelmesen nem tudja megnyugtatni az anyja.
Már nem tudjuk belinkelni a képet.
A hölgy nevére emlékszem, a profilképe már meg van vágva, csak a háttér látszik belőle.
Miért? A nyilvánosan szoptató nők állandóan azzal jönnek, hogy ez csak egy természetes szükséglet, meg természetes biológiai folyamat.......a szex nem az talán?
Egész egyszerűen vannak intim dolgok, amik nem tartoznak másra. Ezt miért nem fogják fel? (a lepontozók sem....) Miért nem lehet megérteni, hogy a mell egy intim testrész, csakúgy mint a pénisz vagy fenék? Miért kell mutogatni? Csak mert egy természetes szükségletet elégít ki vele a nő? És mással tán nem? Mégsem mutogatja..
Én azért nem értem ezt a "nagy gyereket szoptatok nyilvánosan" dolgot, mert egy másfél éves gyerek már nem hal éhen, ha nem szopik, ellenben a pici, pár hetes-napos babának tényleg létszükséglet a szopizás.
Ez a nyolcévest szoptató meg...már tényleg gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!