Szerintetek teljesen normális ez a nő? 2 gyerek, szoptatás, fotó.
Félre ne értsétek, tényleg nem a szoptatás időtartamával van bajom, hanem ennek az intim dolognak a nyilvánosságra hozatalával, az ezzel való kérkedéssel. Azzal sincs baj, hogyha egy anyuka nyilvános helyen szoptatni kényszerül, mert hát van ilyen.
Már kicsit bánom is, hogy ennyire konkrét dolgot írtam, de megpróbálom minél személytelenebbül: A facebookon fenn van a La Leche Liga Magyarország, a legutolsó állapotfrissítés, ahol a szoptatás mint vakcina van megemlítve. Na, ott az egyik komment. (Nem nehéz megtalálni, mert eddig csak 2 van.)
Nagyon jól megfogalmaztad:
A nőnek agyára ment a szoptatás. Gondolom ez teszi ki az életét, ettől érzi magát anyának. Csak közben elfelejt nőnek lenni, ugyanis egy nő nem mutogatja meg a mellét országnak-világnak.
Vannak olyan nők (vagyis anyák, mert a nőiség a közszeméremsértés miatt kiveszik belőlük) akiknél a szoptatás mindenkire tartozik,előveszik "cicikéket" bármilyen közterületen, az alapvető szemérmességre való bármilyen tekintet nélkül. És meg vannak sértődve, ha valaki megütközik rajtuk, mert szerintük ez csak etetés. Ja az lenne, ha nem egy intim testrészből jönne a tej, de mivel abból jön, el KELL fogadniuk, hogy a szoptatás emiatt valóban intim dolog.
Megtaláltam:S
Én két gyereket szoptattam éven felül, de ez nekem is sok.
Ország-világ ezt látja, nemcsak a LLL liga olvasói. Az összes ismerőse, mindenki.
Ez perverz.
Köszi, örülök, hogy nem vagyok egyedül. :-)
Te pedig, kedves Áldozat, ne haragudj...
Ööö..aki lepontozott, nekik üzenem: NEM a diszkréten szoptatókkal van a gond, hanem azzal, aki echte kicsapja a mellét az utcán, le sem takarja.
De hálás lennék ha a lepontozó kifejtené a lepontozás okát, ennyire azért legyen ember. KÖszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!