Mi a véleményetek az alábbi nevekről?
Figyelt kérdés
A vezetéknevünk Kovács. A baba nemét még nem tudjuk.
Ha kislány Léna, ha kisfiú Szilárd.
Van már egy kisfiam, ő Roland.
Szerintetek milyenek ezek a nevek?
2012. márc. 8. 13:38
11/14 anonim válasza:
A Léna szép név, egyszerű, megy a családnevetekhez.
A szilárd szép név, bár szerintem kicsit kemény, viszont a Kovács névvel kimondva nem tartom a legszerencsésebbnek, ahogy már előttem is említették.
Nem égbekiáltóan rossz, csak kicsit nyelvtörő, viszont ha nektek a szilárd név tetszik, és nagy nehezen sikerült már megegyezni, akkor adjátok bátran.
Ajánlani nem ajánlok másikat, de szerintem a fiú néven egy kicsit még gondolkodjatok.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. márc. 9. 13:47
13/14 anonim válasza:
Léna csonknév, inkább Magdaléna max. Lénának hívjátok, amúgy magyarul Magdolna. és szinte minden 2. kutya Léna. A Szilárd az jó.
14/14 anonim válasza:
A Léna szép név, én örültem volna, ha ezt adják nekem a szüleim, de a Szilárdról nekem egy kigyúrt motoros jut mindig eszembe... :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!