Egyedülálló családanya, nagyon rossz helyzetben! Milyen szervezethez fordulhatnék?
Figyelt kérdés
Arról volna szó,hogy 3 gyermekes anyuka vagyok,egyik gyermekem Down kórban szenved,mindegyik iskolába jár,volt férjem nem fizet gyerektartást,most már nem tudom fizetni a számlákat,nincs ételünk,nem tudunk kihez fordulni,voltam a családsegítősnél annyit tudott tenni,hogy a villanyszámlámba beszálltak 7000 forinttal (lakásfentartási segély),többet nem tudnak nyújtani,állítják,voltam a polgármesterünknél,hogy adjon valami munkát akár 4 órában,hogy a gyermekeimnek legalább legyen étel az asztalon,de nem tud segíteni (vagyis szerintem nem akar,mert olyan emberek dolgoznak közmunkásként akiknek nincs se kutyája se macskája)...mit tegyek kihez forduljak..??rokonaim nem segítenek,édesanyám nem tud pénzben,sem ételben segíteni...Szervezetek akik támogatnának valahogyan?Ha kell én nem eszem 3 4 napon keresztül csak a gyerekeimnek jusson,de már félek nem tudom sokáig így csinálni..2012. márc. 7. 19:45
21/23 A kérdező kommentje:
Ez a probléma,hogy nem mindenki ilyen segítőkész,tudod??!!!A SZENT és a SEGÍTŐKÉSZ ember között pedig óriási a különbség,szóval nem kell ,hogy ennél többet hozzá szólj,nagyon nem változtattad meg a véleményemet az emberekről!!Az ilyenek miatt tart ott a világ,ahol!!Hál istennek vannak még elvétve olyan emberek akik nem csak magukra gondolnak,megpróbálnak segíteni,ahogy az idejük és erejük engedi!Az pedig,hogy te ide írogatsz ilyeneket az a te szegénységi bizonyítványod!Nem trollkodni kellene,ha nem tudsz normálisan írni vagy segíteni,jobban tennéd ha nem is szólnál hozzá semmilyen kérdéshez!Szerintem lenne Neked is jobb dolgod!
2012. márc. 17. 11:52
22/23 anonim válasza:
Bocsánatot kérek. Sajnálom a helyzeted, de tudod nagyon sokan csak szórakozásból írnak ki ilyen kérdéseket.
23/23 anonim válasza:
A családi pótlékon kívül kapsz valami ellátást(gyet, ápolási díj) A Down kóros gyerekre kapsz magasabb családi pótlékot?
Kapsz rendszeres gyermek védelmi kedvezményt?
Mióta nem fizet a volt férjed gyerektartást?
Elváltatok hivatalosan, van bírósági végzés a gyerektartás összegéről, ha igen és 6 hónapnál régebb óta nem fizet akkor menj el a gyámhivatalhoz és igényeld meg a tartásdíj állam általi megelőlegezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!