Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló családanya,...

Egyedülálló családanya, nagyon rossz helyzetben! Milyen szervezethez fordulhatnék?

Figyelt kérdés
Arról volna szó,hogy 3 gyermekes anyuka vagyok,egyik gyermekem Down kórban szenved,mindegyik iskolába jár,volt férjem nem fizet gyerektartást,most már nem tudom fizetni a számlákat,nincs ételünk,nem tudunk kihez fordulni,voltam a családsegítősnél annyit tudott tenni,hogy a villanyszámlámba beszálltak 7000 forinttal (lakásfentartási segély),többet nem tudnak nyújtani,állítják,voltam a polgármesterünknél,hogy adjon valami munkát akár 4 órában,hogy a gyermekeimnek legalább legyen étel az asztalon,de nem tud segíteni (vagyis szerintem nem akar,mert olyan emberek dolgoznak közmunkásként akiknek nincs se kutyája se macskája)...mit tegyek kihez forduljak..??rokonaim nem segítenek,édesanyám nem tud pénzben,sem ételben segíteni...Szervezetek akik támogatnának valahogyan?Ha kell én nem eszem 3 4 napon keresztül csak a gyerekeimnek jusson,de már félek nem tudom sokáig így csinálni..
2012. márc. 7. 19:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A házat nem tudom eladni hitel van rajta,fizetnem kell azt is,nem tudnék sehova sem költözni sajnos
2012. márc. 7. 20:23
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ilyen oldal, tudom, hogy nem megváltás, de ki tudja, hátha tudnak segíteni.

Rakj fel képet is magatokról, hogy hiteles legyen.

Munkakeresésben is kérhetsz segítséget, de élelmiszert, ruhát is.

[link]

2012. márc. 7. 20:25
 13/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,holnap délelőtt megpróbálok mindent,remélem tudnak segíteni!
2012. márc. 7. 20:50
 14/23 anonim ***** válasza:
Szia! Esetleg amit még megpróbálhatsz, hogy írsz a Házon kívül stábjának, az RTLklub honlapján megtalálod a címüket. Ők is szoktak segíteni, bemutatják a történetedet, és még többen fognak segíteni. Írd bele a levélbe azt is, hogy a polgármester/hivatal nem segít, csinálj balhét, hidd el utána segíteni fognak! Remélem jobbra fordul a dolog. :(
2012. márc. 7. 21:57
 15/23 anonim ***** válasza:
és miből éltek jelenleg? ha nincs munkád, férjed nem ad, és senki nem tud segíteni?
2012. márc. 7. 23:02
 16/23 anonim ***** válasza:
Anyukáddal összeköltözni, a te lakásod eladni vagy bérbe adni?
2012. márc. 8. 09:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Vagy van egy olyan oldal is, ahol inygen adnak dolgokat: ad6kap6 ez hasonló ahhoz az oldalhoz, amit az egyik válaszoló írt.

Vagy az egyházakhoz fordulhatnál, baptisták, krisnások, vöröskereszt, neten is találsz néhány dolgot, ami ingyen elvihető. Kitartást, ha minden kötél szakad, van családok átmeneti otthona, ahol szülőkkel vannak a gyerekek keresd a neten ezt is.

2012. márc. 8. 09:39
 18/23 anonim ***** válasza:
13%
Internetre van pénz?
2012. márc. 8. 15:19
 19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő---A szomszéd lány segít nekünk innen tudunk írni szóval te csak ne írj semmit rendben???? Köszönöm!!!!!!
2012. márc. 9. 12:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem kell így felkapni a vizet. Honnan tudtam volna, hogy ilyen szent szomszédotok van? :O
2012. márc. 16. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!