Miért kell "versenyeztetni" folyton 2 gyereket? Miért kell mindenbe beleszólnia? Már annyira elegem van belőle!
Figyelt kérdés
Sógornőm csinálja ezt mindig. Nekünk 5 hónapos múlt a lányunk, az ő barátnőjének 8-án lesz 3 hónapos a lánya. Mindig azzal jön, hogy a (nevezzük így) Lia már milyen ügyesen tartja magát hason, ügyesebb mint a legtöbb ilyen korú baba. ÉS hogy a Liának már jön a foga ennyi idősen, de nem ám a megszokott alsó 2, nem, hanem a felső szemfoga! Minket nem érdekel, hogy az a baba mit tud, vagy milyen ügyes, de nem fogja fel... A másik meg, hogy miért nem főzök tejbegrízt a kicsinek, mert bezzeg az ő keresztlánya már kapott 3 hónaposan. Meg miért nem adok neki kekszet, babapiskótát, miért nem inkább hordom valakitől az anyatejet (mert hát az mennyivel jobb lenne, mint tápszert adni neki). Az ilyenekkel annyira fel tud húzni, hogy valami hihetetlen. Nem igaz nem tudja felfogni, hogy ÉN vagyok az anyja a gyereknek, és majd én tudom, hogy mit akarok adni vagy nem adni a gyereknek! Miért kell ezt csinálnia? Nálatok is előfordulnak ilyen helyzetek?2012. márc. 7. 12:07
11/11 anonim válasza:
ez nálunk is így van és sokszor a saját gyerekemre haragszok hogy miért ilyen " béna"... pedig nem szabadna ilyenre gondolni ...meg ne mígy van de felhúzom magam rajta ha ő még ne mtudja pedig minden gyerek más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!