Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Spirál mellett tényleg nem...

Porcukormókus kérdése:

Spirál mellett tényleg nem lehet tampont használni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 10:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
10%
Szerintem ez nem pont ebbe a kategóriába tartozik. De ha adhatók egy jó tanácsot akkor inkább a nőgyógyászodtól kérdezd meg ezt vagy a spirál kockázataiban is le kell legyen írva.
2012. márc. 7. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Talán azért nem javalt, mert a spirálnak is van egy hüvelybe lógó madzag része, és ez összekeverhető a tampon kihúzó madzagjával?
2012. márc. 7. 10:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Kedves első! Köszönöm a szíves tájékoztatást, de nekem az Egyéb kategória tökéletesen megfelel erre a célra, mert nagyobb valószínüséggel válaszolnak olyan nők, akik már szültek és spirált használnak. Vagy legalábbis el tudnak látni HASZNOS tanáccsal. De Neked ez most nem sikerült sajnos.
2012. márc. 7. 11:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Másodiknak köszönöm szépen, én is erre gondoltam.
2012. márc. 7. 11:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért még várom a válaszokat, hátha valaki rácáfol, és mégis lehet használni.
2012. márc. 7. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés:

Ön javasolja-e tampon használatát spirál mellett?

Válasz:

A spirál mellett általában óvatosságra intünk a tamponhasználatot illetően.

A lényege az, hogy nem szabad a méhnyak közelébe feljuttatni a tampont, nehogy duzzadáskor beleakadjon a jelzőszál és ugyanezen okok miatt célszerű sokkal gyakrabban cserélni (kisebb folyadék-felszívás állapotában). Kellő odafigyeléssel a valóban szükséges helyzetekben biztonságosan alkalmazható, más kérdés, hogy pl. éjszakára inkább betétet javaslok.

Dr. Nagy László

2012. márc. 7. 11:30
 7/12 anonim válasza:
19%

Kedves kérdező! SAJNÁLOM hogy nem sikerült olyan információt közölnöm veled ami hasznos lett volna a számodra!

Kár hogy az ilyen jellegű kérdéseidet nem tudod az általam javallt illetővel, az orvosoddal megbeszélni, mert szerinted ő haszontalan információt tud közölni. De rá se ránts, ÉLJEN AZ ÖNGYÓGYÍTÁS LE AZ ORVOSOKKAL!

2012. márc. 7. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyámnak van/volt spirálja ls a mai napig tampont használ...
2012. márc. 7. 12:23
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves Első! Hidd el őszintén sajnálom, hogy elrontottam a napodat; de ha egyszer nem a kérdésre a válaszoltál..

Senki nem mondta, hogy spirált fogok használni, sőt még jó ideig nem leszek érintett a témában, mert 10hetes kismama vagyok. Pusztán érdekelt a dolog.

Na jól van, ha kifújtad magad, elfogadom a bocsánat kérésed! :))

2012. márc. 7. 12:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Többieknek köszi szépen!

MINDENKINEK megy a zöld kezecske, rohadt jó napom van! :)))

2012. márc. 7. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!