Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 6 hete szültem császárral. Ma...

6 hete szültem császárral. Ma ismét megjött a vérzésem. Már lehet tampont használni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod!De fura lesz nagyon!Inkább mini vagy normál mérettel kezdj ha erős a vérzésed akkor is!Én inkább az első mensinél még betétet használtam pont azért mert olyan kellemetlennek éreztem a tampont!

3 császáros

2010. nov. 7. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én használtam de csak mostanra nem fáj felhelyezni,már 7 hónap telt el...
2010. nov. 7. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én természetes úton szültem és nekem is 6 héttel a szülés után jött meg, úgy hogy addig végig a szülés utáni vérzés is megvolt. Én használtam tampont.
2010. nov. 7. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem mertem először tampont használni, és jól is tettem, mert érdekes "darabok" jöttek ki belőlem, amit a tampon nem tudott volna felszívni. Inkább hagytam, hogy jól "kiürüljek", minden maradéktalanul tudjon távozni. Utálom a betétet, de akkor elviseltem inkább.
2010. nov. 7. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo jol irta.

Nem csak a gyermekagyi verzesnel nem szabad tampont hasznalni, hanem az elso mensinel sem, utana mar lehet.

Nekem tobb doki is igy mondta, sot, tobb orszagban is, mert nem egy helyen szuletettek a gyermekeink.

Azzal indokoltak, hogy az elso mensinel lehet meg darabos a verzes, nem epp olyan, mint egyebkent menstruaciokor, foleg, hogyha sok ido telik el a gyermekagyi verzes es az elso mensi kozott, mert akkor a mehnyalkahartyanak is volt ideje nagyon megvastagodni es ugye az is mensikor tisztul. Es a tampon egy ideig meg bent tarthatja azt, amit nem kellene, mert a darabos valladeknak csak megallitja az utjat, felszivni nem tudja.

Nekem logikusnak tunt az ervelesuk, igy az elso mensinel meg megturtem a betetet, amit egyebkent iszonyatosan utalok, de ennyi meg kibirhato.

2010. nov. 7. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
2010. nov. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!