Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kislányodnak adnád a Bodza...

A kislányodnak adnád a Bodza nevet?

Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 21:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha van Rózsa, Boróka, Alma, Virág, és még sorolhatnám, akkor miért ne lehetne Bodza? Nem értem, nem nevetségesebb, mint a többi. Én speciel nem adnék növénynevet, de ha neked tetszik, miért ne?
2012. márc. 6. 23:29
 12/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem adnék,akkor inkább Boroka,Belyke,Eperke,stb
2012. márc. 7. 07:04
 13/33 A kérdező kommentje:
Szerintem is, a Hajnalka és az Ibolya is növény, a Bodza is az. Ezekhez mit szóltok? Napraforgó, Jázmin, Tulipán, Liliom, Jácint, Nárcisz, Orgona.
2012. márc. 7. 08:11
 14/33 anonim ***** válasza:
61%
nagyon szerettem volna, de a férjemnek nem tetszett... nálunk egyre divatosabb, 5öt ismerek (persze nem mind személyesen), Borókát meg kb. 15öt... pedig csak kisváros...
2012. márc. 7. 08:13
 15/33 anonim ***** válasza:
68%
A felsoroltak, Bodza, Boróka, Eperke és nekem a Borka és a Bíborka is kislánynevek. Kb 15éves korukig mondanám hogy de aranyos neved van és utána még 60 évig csodálkoznék hogy na de egy felnőtt nőnek??? Max 3. névnek adnám. bocs.
2012. márc. 7. 08:48
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyik felsorolt sem tetszik, de ha neked igen, akkor hagyd a gyakori kérdéseket, és nevezd el így.
2012. márc. 7. 08:50
 17/33 anonim ***** válasza:
61%

Ha tetszene nem érdekelne más vélemény és adnám

Nekem egyáltalán nem olyan név h a lélegzetem is eláll h te jó ég milyen neve van a gyereknek!

Ismerőseim

Jácint, Nárcisz, Virág, Bíborka, Boróka, Imola, Hajnalka, Boglárka, Jázmin, Rózsa

Szerintem a Bodza is teljesen jó név.

2012. márc. 7. 15:33
 18/33 anonim ***** válasza:
51%
imádom az igazi gyümölcsöket, de ismerek például Málna, Áfonya nevű lányokat a csúcs az Eperke. Ízlések és pofonok csak viselje majd hogy közröhej lesz.
2012. márc. 7. 18:53
 19/33 anonim ***** válasza:
72%

Én nekem nagyon tetszik a Bodza név! szerintem sokkal jobb mint a most divatos virág és gyümölcs nevek.

Van ismeretségben egy ikerpár: Bodza és Boróka, és gyönyörűek, okosak, szerintem szuper nevük van.

Én azt gondolom, amennyiben nektek tetszik adjátok, és ne foglalkozzatok senkinek a véleményével.

Szerintem szép, elegáns, komoly név, nem is említhető egy sorban az eperke és Málna nevekkel, amik szerintem szörnyűek egy gyereknek.

Csak bátran, szerintem nem fogtok csalódni a név választásban!

2012. márc. 7. 19:31
 20/33 anonim ***** válasza:
72%
Igen!:-)
2012. márc. 7. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!