Csináltál már kislányodnak tütü szoknyát? Ilyen pufira sikerült?
Én még nem csináltam, de nagyon jó ötletnek tartom a házi készítést, eszembe sem jutott volna, ha nem linkeled be az oldalt:)Fogok is csinálni, kislányom 2 éves, biztos tetszene neki:)Mostanában a Teletubbiest nézi, és ott is felbukkan a tüllszoknya
Ahogy végignéztem a készítés menetét, valóban egyszerű és biztos vagyok benne, hogy csak a tüll mennyisége befolyásolja a pufiságot. Ha jó sok anyagot használsz, mint a néger kislány szoknyáján is látszik, jó széles tüll szalagokat kell vágni és akár egymásra két réteget is köthetsz. Akkor biztos kellően pufi lesz.
Én már csináltam :)
Csomózós technikával. A tüll fajtájától is függ, hogy mennyire lesz pufi. Tehát ha kemény dekortüll akkor nagyon kiáll, nagyon merev. Ha ruhatüll akkor puhább. Ránézésre egyforma, de ha megtapintod érzed.
Én vegyítettem a kettőt. 3 színből csináltam fehér-rózsaszín-bordó. Fehér és rózsaszín az alap, az puha tüll, bordóból inkább "alá" raktam egyenletesen elosztva így átüt a felső rétegen és nem lesz túl lapos sem, mert a bordó merev tüll volt.
Ha nem "gagyit" szeretnél, akkor a H&M és a NEXT oldalán tudsz venni jó drágán. :)
Már utána is néztem hol lehet nálunk kapni tüllt, és menyi métere.
Megírná valaki, hogy kb mennyit kell vennem belőle? Hány db csíkkal számoljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!