Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyen nagylány...

Szerintetek ilyen nagylány létére (22hós) alhat erkélyen a lányom? Részletek lent

Figyelt kérdés

Szóval hamarosan költözünk,eddig egy kis erkély nélküli lakásban laktunk,most egy erkélyes nagyobb lakásba megyünk. Arra gondoltam ha kész az erkély tisztasági festés után,meg új kövezés után alhat kint az erkélyen délutáni alvás gyanánt? Valami matracot kitennénk vagy kis ágyat(utazóágy szerűséget..). S akkor alhatna a jó levegőn(9.emelet)szóval nem utca szint...

Csak az a nehézség benne h itthon egyszál bodyban alszik..Nem babakocsiban alvós.

2012. márc. 6. 16:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos a gondolat... Ha nagyobb lesz? Akkor lehetne ott aludnia? Vagy ha apája is otthon lesz?
2012. márc. 6. 18:42
 12/16 anonim ***** válasza:
És az apja ott fog szerinted ülni mellette míg alszik? Én alvásidő alatt végzek csomó házimunkát, így nem érnék rá az erkélyen ücsörögni. Hogy mi legyen, ha nagyobb lesz? Minél nagyobb egy gyerek annál kíváncsibb, ezáltal veszélyesebb önmagára! Így tuti nem altatnám kinn, csak ha rácsozva lenne, de az sem biztosíték semmire.
2012. márc. 6. 19:06
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
oke, ma nem vagyok a valaszadok kedvence. Ha biztonsagos az erkeny, nem tud semmire felallni, meg ha esetleg ki is maszik az agybol, ergo nem eri el a korlatot, akkor en altatnam kinn. En is altatom a teraszon a masfel evesemet (ket emelet kozotti terasz, haztetokre nyilik), annyi, hogy kiviszem a babatelefont, es bentrol hallgatozom. Nem kell tulparazni, ha biztos a terep, csak batran!
2012. márc. 6. 20:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is az utolsóval értek egyet. Ha nincs mire felállnia, elég magas a járóka akkor altatnám kint. A fiam 1 éves koráig aludt kint az erkélyen, bár ő babakocsiban. De aztán elkezdték zavarni az utcai hangok, így bent alszik azóta. Ha a nagyapjánál vagyunk kertesbe akkor kint is alszik, mert elég halk környék. Viszont amíg az erkélyen aludt az ajtó mindig nyitva volt, így az első nyekkenését meghallottam. A babaőr is jó ötlet ha van.
2012. márc. 6. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:

fú, én 9.-en akkor se altatnám ha biztonságos lenne, olyan tériszonyom van, hogy kivinni se tudnám :)

mi 5.-en lakunk, pici korában kint altattam, mindig bekötöttem, aztán olyan 10 hónapos korától már zavarta a zaj fény, csak a kiságyában szeret aludni azóta, így mi meg se próbáljuk az erkélyen altatást

2012. márc. 7. 00:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem értem még mindig, hogy egy ekkora gyereket miért kint akarsz altatni, mikor nyilván máshoz szokott. Miért akarod erre rászoktatni?

Őszintén mondom, semmi értelme nincs. Kicsi korban javasolják a szabad levegőn altatást, nem egy két éves gyereknél!

Figyelj, a sógornőm pl babakocsiban altatta a kislányát napközben MINDIG. Meg sem próbálták a kiságyba szoktatni, amíg ovis nem lett, (télen is) babakocsiban, kint aludt. 3 évesen már úgy, hogy egy széket tettek a lába alá, mert kilógott belőle. Szerinted ez normális volt?

2012. márc. 7. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!