Hogyan működik egy abortusz korai időszakban? Injekció létezik?
Még mielőtt letámadtok, hála az égnek, nem nekem van erre szükségem.
Történet:
Ismerősöm pozitívat tesztelt, van egy 8 hónapos kislánya..Én tisztában vagyok azzal, hogy felelőtlenek voltak, mondtam is neki..de azt mondja nem bírják anyagilag, még az egy gyermeket is nehéz..
Hozzá tenném, csak gyest kap, tehát tényleg nem menne az anyagi része, úgy érzem nincs is felkészülve még egy babára, kiborult teljesen. Lehet ilyen korai terhességet injekcióval megszakítani?Vagy csak az abortusz van?Mennyibe kerül, úgy ha kapnak lakásfenntartási támogatást?Azt olvastam, úgy olcsóbb.Igaz ez?Sajnos nem is tudok neki tanácsot adni, megviseli, tisztában van a felelőtlenséggel, de sajnos tényleg nem állnak jól anyagilag. Hová forduljon? Orvos eligazítja?Kérlek titeket, most ne azzal gyertek ide, hogy "ahol egy elfér..." Mert gondban van tényleg.Ígértem a segítségemet, nem mondom, hogy díjazom, de nem lehet ez ellen semmit tenni. Néha bölcsebb és felelőségteljesebb ez a döntés :(
Magyarországon nincs injekciós, sem tablettás eljárás, csak a műtét. Viszont ebben a kórházban végeznek abortuszt tablettával: [link] De nem értem, hogy lehet ez, mert ugye elvileg illegális... Ausztriában a 9. hétig végeznek tablettás terhességmegszakítást, de azt mondják, hogy az esetek többségében így sem kerülhető el a műtét, plusz gyakorlatilag az abortuszra jelentkező nő látja eltávozni, kivérezni magából a magzatát...
A műtéti eljárás állítólag kevésbé kockázatos, ritkán jár későbbi szövődményekkel.
Nekem 4 gyerekem van, nagyon sajnálom a barátnődet, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe került, a lelki vonatkozásairól olvasgasson azért utána az interneten, mert azért ez nem annyira egyszerű dolog sajnos.
Tudod hozzám eljönnek ennivalót kérni,már nem egyszer fordult elő(pedig mi is szegények vagyunk)és én szívesen adok amíg van miből.Tehát én nyugodtan szétnézek a saját házam táján.
Üdv,4 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!