Van valakinek joycare babamérlege? Kérdezhetek?
Figyelt kérdés
Ma vettem használtan,van hozzá használati útmutató csak épp egy magyar betű sincs benne :)
A google-ban is csak annyit találtam róla,hogy könnyű használlni és Ha a BABA MéRéS KöZBEN MOZOG, akkor is képes a digitális csecsemőmérleg pontos érték megállapítására.
Rá állítottam a 2,5 éves fiamat,nem mozgott a kijelzőn az érték mégis össze vissza ugrállt és nem állt meg egy értéknél se.
Még arra lennék kiváncsi,hogy ugye én a picit azért méregetném majd,hogy mennyit szopizott,a két mérés közötti eredményt kiírja majd autómatikusan vagy nekem kell majd kiszámolgatni?
Köszönöm a válaszokat!!!!
2012. márc. 2. 21:58
1/1 anonim válasza:
Én csak kölcsönöztem, de épp azért vittem vissza, mert ha a fiam megmozdult, netán még sírt is, nem tudtam megmérni pontosan. Azt hiszem, a memóriába be tudod tenni a mérés eredményét, de azt nem tudom pontosan hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!