Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen érzékeny?

Csak én vagyok ilyen érzékeny?

Figyelt kérdés
Szeretnék altatódalokat, meg egyéb szép dalokat énekelni kicsimnek, a kedvencem Zelk Zoltán: Este jó c megzenésített verse. De egyszerűen nem tudom elénekelni, mert mindig sírásba torkollok. Ti is vagytok így?? Őrület!
2009. jún. 8. 11:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez a kedvenc versem. én is pityeregtem, nem egyszer. főleg a vége nagyon szép:

Ki emel, ki emel

ringat engemet?

Kinyitnám még a szemem,

de már nem lehet...

Elolvadt a világ,

de a közepén

anya ül és ott ülök

az ölében én.

2009. jún. 8. 11:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
14 hónapos a kisfiam, de még mindig bőgök az olyan dalokon, verseken, ami az anya-baba kapcsolatról szólnak :)
2009. jún. 8. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
jajj de jó, nem csak én vagyok ilyen :) Pedig korábban ez igazán nem volt rám jellemző, de mióta szültem... Még a Vukot se tudom sírás nélkül elénekelni :) Engem már kicsit kezd idegesíteni, hogy ilyen vagyok, már lassan két éve szültem és azt hiszem, ez már nem fog változni.
2009. jún. 8. 12:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy amit az első válaszoló írt verset, azt én is ismerem, hát ahogy most itt elolvastam már folynak a könnyeim. Ááá ez már nagyon komoly :)
2009. jún. 8. 12:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja lányok! Gondoljatok bele mi lesz még, ha már anyák napjára megyünk az oviba. Egy csomag százas zsepi a minimum XD
2009. jún. 8. 12:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Ebbe még bele sem merek gondolni, mi lesz, ha majd a babám NEKEM mondja, hogy szeretlek, puszit ad, meg verset mond!! De az az említett vers/dal, különösen ütős. Számomra legalábbis. Bár én úgy emlékszem, nekem már anno az oviban olyan szoromú volt... De eddig én sem voltam ennyire pityergős. De úgy látszik, ez az élet rendje. Inkább ez az irány legyen, mint fordítva!!
2009. jún. 8. 12:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem kislányom van, én ettől a számtól vagyok teljesen kész:

Szekeres Adrienn, Kicsi szív

Mosoly, ami fontosabb, mint

más,

Öröm, amit másban nem

találsz.

Fiatal a szíve,

Mégis mennyi szépet hord.

Amikor csak játszik és nevet,

Csoda, amit kérni nem lehet.

Elmondani félek,

Elhallgatni miért kell:

Jó, hogy élsz,

Megadsz mindent,

És így teljes lett az életem,

Hisz létezel.

Kicsi szív,

Kicsi lány,

Aki éjszakánként angyalokkal jársz

És a nagy csodákra vársz.

Kicsi szív,

Kicsi lány,

Ki az életembe annyi fényt hoztál,

Mikor lelked itt maradt egy éjszakán.

Úgy vártam rád,

Ez a szeretet

Az égben született,

Egy isteni áldomás.

Kicsi szív,

Sose félj,

Én majd mindig óvlak,

átkarollak, bármi ér,

Hogy egy szép világban élj.

Kicsi szív,

Kicsi lány,

Lényed elvarázsol, minden

perc egy boldogság.

De egyszer útra kelsz majd,

akkor is, ha fáj.

Zenével még sokkal jobb:

http://www.youtube.com/watch?v=IzBJqegqcp0

csináltam hozzá videót a képeivel, hát már vagy 600-szor megnézem és pityergek közben...

2009. jún. 8. 13:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szió! már attól bőgök, amiket írtatok :)

ez már hihetetlen, még jó, hogy csak a fiam lát :)

2009. jún. 8. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont azon gondolkodtam,hogy eddig is elég érzékeny voltam(rák jegy)de mióta megszültem,egyszerűen nem bírok magammal,ha csak rám mosolyog,vagy épp a karomban szundikál....ma pl láttam Marsi Anikót nyilatkozni a 2.babájáról,és már pityeregtem is.Vagy ott van a kis Lara,majd meghasadt a szívem,mikor róla volt szó.

Ha már dalok,akkor nálam a paff a bűvös sárkány:7fejét búsan rázta 14szemmel sírt.....és már sírok én is.

vagy Komár László:fiam

azt hittem ez javulni fog,így 7hónappal a szülés után,de ahogy itt olvasom nem:-)

de inkább emiatt sírjunk,mint a kíntól

2009. jún. 8. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Képzeljétek!

Egy ovival szemben lakunk és az ovisok gyakorolták 1 hétig az anyák napjára a verseket énekeket.Ők gyakoroltak,én meg a fakanállal a kezemben végigbőgtem minden nap a főzést.

23hetes pocis

2009. jún. 8. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!