Esküvő baba előtt vagy után?
Biztos hogy én sem mennék hozzá senkihez együttélés nélkül. Lakva ismerszik meg az ember,ez nagyon nagyon igaz!!! Tapasztalatból mondom. Szerintem az,hogy a házasságom biztos alapokon indul(nem azon hogy úgyis megoldjuk majd a problémákat) nagyon fontos,fontosabb,mint a hagyományok!!!!
U.i: Köszönöm a válaszaitokat!! :)
Én is régimódi vagyok ilyen szempontból és a férjem is, évekig együtt éltünk, amikor megkérte a kezem, 1 évvel később volt az esküvő és lakodalom, minden olyan volt, ahogy szerettük volna, kikéréssel a szülői háztól, csodaszép ruhával, szuper lakodalmas zenekarral, az egész családdal. Gyerek csak utána, 3 hónappal esküvő után kezdtünk próbálkozni, első hónapban összejött.
Én nem szerettem volna lány fejjel gyereket, sem terhes lenni az esküvőn, így szóba sem jött, hogy esküvő előtt próbálkozzunk a babával. Nekem fontos az ilyesmi. 28 éves vagyok.
Nálam ez a sorrend:
1. Esküvő
2. Ház
3. Baba
De a ház hamarabb meglett, mint az esküvő :D úgyhogy : ház, esküvő, baba.
Aztán majd az élet eldönti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!