Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Esküvő baba előtt vagy után?

Esküvő baba előtt vagy után?

Figyelt kérdés
Melyik sorrendet tartjátok jónak és nálatok hogy volt? Miért? (légyszi kort is írjatok)
2012. febr. 27. 16:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 4 hónapos a pici, 5 éve vagyunk együtt, de még nem házasodtunk össze. A polgárit megtartjuk nyáron, a templomit és a lagzit akkor, ha összegyűltek rá az anyagiak:) Szerintem már nem gáz, ha baba után van esküvő...
2012. febr. 27. 16:47
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

25 és 33 évesek vagyunk, lányunk 7 hónapos és nyáron lesz az esküvő.

Nekünk így alakult, előbb jött a tervezett baba. Dehát manapság ez már nem megvetendő szerintem.

2012. febr. 27. 17:20
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia :)

8 hónap után összeköltöztünk, saját lakás, biztos állás, stabil élet (amennyire lehet manapság). 2007. december 27.-én a Férjem megkérte a kezem, kitűztül az esküvőt 2009. májusára,de Mi már akkor tudtuk, hogy ha minden jól sül el, akkor már 3-an leszünk ott :) Így is alakult, a babánk első próbálkozásra össze jött és a Mi édes kisfiunk 2008.november 22.-én megszületett, ahogy vártuk :) Szóval fél éves volt, amikor kimondtuk a boldogító igent :) Nekünk az volt a második nagy napunk, mert az első Alen születése volt. Nekünk így volt jó, ez a Mi fontossági sorrendünk. A kicsi születésekor a Férjem 30 én 23 voltam :)

Ági

2012. febr. 27. 18:26
 14/23 anonim ***** válasza:

nekunk mar van egy 3,5 éves nagy fiunk,az esküvő meg április második hetében lesz,polgári+templomi+vacsora szerintem nem mondok ujjat,hogy ez nem két fillér pedig csak 40en leszunk .

18hetes pocaklakó anyukája

2012. febr. 27. 18:38
 15/23 anonim ***** válasza:

Szia!

A legjobb a baba előtt,mert akkor még önfeledten bulizhatsz! Az esküvőd napján csak Ti vagytok,nem jár a fejedben egy baba,vagy egy kis gyermek.

Mi eddig minden nyárra terveztük az esküvőt,de soha nem jött össze. Már 3 gyermekünk van,egyenlőre nem leszek senki felesége,legkorábban 3-4 év múlva- mert szeretnék minél hamarabb "né" lenni :-)

Viszont ha józan ésszel gondolkodom,akkor az én esetemben az a legideálisabb,amikor a legkisebb is nagy már! Akkor nem kellene aggódnom,nem kellene keresnem a gyerekeket,az éjszakát is tuti bírná mindenki...

Üdv: 3 lányos (25)

2012. febr. 27. 18:54
 16/23 anonim ***** válasza:
elfeletettem írni,hogy mi egy idősek vagyunk ,mindketten 22
2012. febr. 27. 18:57
 17/23 anonim ***** válasza:
22%
a mi családunk hagyományos szellemiségű. Ki is néztek volna az én és a párom rokonai is, ha előbb gyereket csinálunk, és utána esküvőt. Szerencsére mi is osztottuk ezt a nézetet. Na meg semmink nem volt, mikor összeházasodtunk, előbb ház kellett, lakás, egzisztencia. 6 évvel esküvő után jött a baba, 2 évvel később a második. A pici 2 hónapos, mi 30-32 évesek vagyunk. Szerintem gáz templomi esküvőt tartani együttélés után. Milyen már az, hogy együtt éltek, aztán a menyasszony hazamegy a szüleihez, hogy a vőlegénynek legyen honnan kikérnie? Elvész az egész varázsa.
2012. febr. 28. 07:27
 18/23 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt, hogy előbb együttélés, utána esküvő, majd gyerekek, most 33/35 évesek vagyunk.

Mi úgy voltunk vele, hogy minimum egy évet éljünk együtt mindennemű elkötelezettség nélkül, utána jöhet saját (na, jó, bankos :)) lakás. Alapvetően gyerek(ek)et a házasság után szerettük volna, de ha az esküvő előtt becsúszott volna a baba, én nem szerettem volna pocakos esküvőt, akkor majd a baba születése után lettünk volna házasok.

Az egyik válaszoló helyzetére reagálva: eléggé szomorú, ha az elvált szülők még ennyi időre sem tudják félrerakni a nézeteltérésüket. Van egy ismerősünk, aki ezért 3szor házasodott: egy polgári az egyik szülővel, egyházi a másik szülővel és egy "megerősítő" szertartás azokkal a szülőkkel, akik leültek egy asztalhoz. Szánalmas és szomorú, hogy felnőtt emberek az imádott közös(!) gyermekük élete addigi legboldogabb napjára sem tudnak kulturált emberek módjára viselkedni :(

2012. febr. 28. 11:49
 19/23 anonim ***** válasza:
63%

9.vagyok

Köszönöm a lepontozást!Mi rosszat írtam?Az bántotta itt valaki szemét hogy 2hónapos gyerekkel tartottunk esküvőt vagy hogy nem volt templomi?Szánalmasok itt egyesek.

17.-nek!

Miért lenne gáz együttélés után összeházasodni?Ha már a régi hagyománynál maradunk.Ezek szerint te szüzen mentél férjhez?Gondolom nem.Vagy az a ti nézeteitek szerint nem gáz,úgy felvenni egy fehér menyasszonyi ruhát hogy már nem vagy szűz?

2012. febr. 28. 12:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötekedni szeretnék, de én meg nem mentem volna férjhez együtt élés nélkül!! Lakva ismered meg... Ez így igaz!! Sajnos van néhány ismerős, akik 7-8 év járás után, együtt élés nélkül házasodtak... Nos általában Ők erősítik a válási statisztikákat...
2012. febr. 28. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!