Mennyi idős kortól végeznek apasági DNS vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen már utánanéztem, de sehol nem találtam kérdésemre konkrét választ, pedig nagyon fontos lenne számomra. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy 2 éves korban végzik. Ez igaz? Valamint nem tudom valaki volt-e ebben a helyzetben, hogy csak vérmintát vesznek a kicsitől és abból állapítják meg, hogy az a bizonyos férfi az édesapja?
Elnázést, de nem vagyok annyira jártas ebben a dologban nem tudom, hogy ez hogyan is működik ezért is tartottam fontosnak ezt a kérdésemet is az oldalon. Megkérek mindenkit, hogy ne offoljatok mert ez tényleg fontos dolog. Köszönöm előre is a válaszokat. 26/L
2012. febr. 27. 14:14
2/7 anonim válasza:
Barmikor csinalnak a baba szuletese utan. Igaz mi kulfoldon elunk de nallunk nem is kellett vert venni. Az apa bement a babaval korhazba ott egy palcikara tkeret vatta csomoval vettek nyalmintat a szajabol es a babanak is ugyan igy a szajabol. Odadorzsoltek ezt a palcikas vattacsomot az arcahoz (belulrol termeszetesen) majd betettek egy steril zacsiba. Rairtak a nevet es mondtak, hogy masnap lehet menni az eredmenyert. Nem tudom, hogy otthon is igy van-e vagy sem de a mi esetunkben 3 hetes babarol volt szo.
3/7 anonim válasza:
14:42-es vagyok, ha az apa nem tud menni akkor kell valaki az apa csaladjabol pl. teso.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok!
Itt azért tovább tart,akár több hét is lehet!
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ez nagy segítség számomra.
2012. febr. 27. 15:24
6/7 anonim válasza:
Magyarországon is nyálmintából csinálják. A korhoz nem tudok szólni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ.
2012. febr. 28. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!