Tévedhet a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ezt a kérdést tettem fel.De a teszt negatív.Tévedhet?Vagy ilyenkor mi van???
2012. febr. 27. 11:51
1/15 anonim válasza:
Már kimutatná, úgyhogy nem téved. Inkább valami hormonzavar állhat a háttérben, érdemes lenne orvoshoz fordulni.
2/15 A kérdező kommentje:
nem reggeli első vizelet volt.Hanem napközbeni....
2012. febr. 27. 12:06
3/15 anonim válasza:
Akkor is ki kell mutatnia, mai terhességi tesztek biztosak.
4/15 anonim válasza:
Egyik terhességi teszt sem 100%-os, és az is lehet, hogy nem elég magas még a HcG. Tudom miről beszélek! 5hetes terhességemet nem mutatta ki a teszt.
5/15 A kérdező kommentje:
reggel tesztelek újból ha addig nem jön meg!!!!!!!!!!!
2012. febr. 27. 15:12
6/15 anonim válasza:
Nekem nincs spirálom, de így jártam mint te. Jan 20-án jött meg utóljára, a ma reggeli tesztem negatív volt:-(
Most hívtam a dokimat, jövő hétre kaptam időpontot, lehet, hogy addig meg is oldódik...
Bárcsak tévedne a teszt!
7/15 A kérdező kommentje:
szoritok neked utolsó,ha nem szeretnéd a babát....
mi már kicsit bele éltük magunkat.persze tudom spirál minek van akkor(vártunk volna még kicsi)de ha lenne baba és egészséges én lennék a világ legboldogabb embere!!!!!!!kérlek írj majd utolsó mi van veled!!!!!
2012. febr. 27. 15:24
8/15 anonim válasza:
De nagyon szeretnénk! Megírom majd, hogy mi lett. Én is szorítok nektek!!!!!!
9/15 A kérdező kommentje:
jah...azt hittem nem akarod:) akkor drukkolok neked.:)reggel te tesztelsz???
2012. febr. 27. 16:15
10/15 A kérdező kommentje:
teszteltem ma hajnalban is.Igaz ugyan az a fajta tesztel mint tegnap de ez is negatív lett:(
2012. febr. 28. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!