Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak egy kis kiváncsiság:...

Csak egy kis kiváncsiság: saját vagy bérlakás, hány szoba, hány gyerek, mennyi jövedelem és mennyi marad megélni?

Figyelt kérdés
Én is leirom: hitel lakás, 2 gyerek, 2 szoba, 200 ezer bevétel, 50-60 marad megélni.

2012. febr. 25. 22:12
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott egy másik ismerősöm, aki a paksi atomerőműben valamilyen mérnök, ő is 1,5 milla körül simán hazavisz.
2012. febr. 26. 20:14
 42/44 anonim ***** válasza:

Már pedig vannak,akiknek nagyon szűkösre kell venni!!!

Nálunk 33 marad- ha jól számoltam!!mert nem rég talált a Párom munkát,és idő mire annyira helyre rázódunk,hogy ezt a 33-at amit számoltam ténylegesen magunkra tudjuk fordítani havonta! Jelenleg ennél jóval kevesebbet kell beosztanunk (amikor az első válaszomat írtam,akkor még eszembe sem volt,hogy a jövőhónapban és az azt követőben vannak + kiadások,és csak májustól lesz kb.33!!)- amiből enni,pelenkát ,esetlegesen a gyógyszert ha betegek...stb kell megvenni,ebből élünk még nem egészen 2 évig!!

Hidd el Kedves Hitetlen Válaszadó,hogy van olyan,akinek valamiért nagyon kevés jut havonta a családjára!!

Addig tűnik lehetetlennek így élni,amíg magad nem kerülsz ilyen helyzetbe! Akkor megtanulod,hogy vannak dolgok,amikből lentebb lehet adni,még annál is,mint ami most van! és megtanulsz mindent megbecsülni,semmit nem elpazarolni!!

De ha ez egy "verseny" akkor itt a pont!!

Üdv:3 lányos

2012. febr. 26. 21:15
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
A 30-hez hozzájön még az, hogy néha halasztjuk a számlákat, illetve a férjem, a munkahelyén eszik ingyen 15 napig. Ez az én válaszom a "hihetetlen" jelzőre. Sajnos, vannak bőven, akiknek ennyi sem jut.
2012. febr. 26. 21:26
 44/44 anonim válasza:

Kertesház

3 gyerek

5 szoba

2013. okt. 16. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!