Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Duplo-val kompatibilis építőke...

Duplo-val kompatibilis építőket tudnátok nekem ajánlani?

Figyelt kérdés

Az Unico-ról tudok, de ez elég gyenge minőség és nekünk hamar eltörtek :(

Viszont van Dora és Diego mesehősös Mega Block-unk és az minőségi és összeépíthető.

Láttam egy nagyáruházban JDLT építőt, ami sztem Duplo-méretnek látszott, vajon azzal összeépíthető?

Vagy másvalami esetleg?

2012. febr. 25. 10:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekünk van lego dupló és a JDLT is, mindjárt belinkelem melyek. Összeépíthető, de a dupló sokkal jobb minőségű bármelyiknél. A lányomnak, majd egy éve van meg a JDLT és nem törtek még el. De gyengébb, mint a dupló, viszont olcsóbb is.

[link]

[link]

Innen a 3. van meg neki, de az állatokat ketté tudja szedni.

Van még neki egy házas is, de azt nem találom viszont abból, hiányzott két elem.

Szóval sokkal megfizethetőbb, mint a dupló, de minőségre nem a legjobb, de nem is a legrosszabb!

2012. febr. 25. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!