Kompatibilis a Lego Duplo a későbbi "normál" Legóval?
nem, a duplo nagyobb, ezért való a kisebbeknek
nem lehet összeilleszteni egy lego duplot meg egy sima legót
SZerintem egy olcsóbb kisebb dobozzal mindenképpen vegyetek neki, ha már eszetekbe jutott! Nagyon szeretik a gyerekek, és szerintem a duplónál nincs jobb dolog a világon! :-) Elfogult vagyok mert imádtuk a húgommal a legót, de még nagyobb korunkban is szívesen duplóztunk.
Egyébként összeilleszthetőek a Legóval, de csak a vastagabb fal elemekkel. Én építettem vele így sokszor. De nincs jelentősége, mert külön is lehet vele játszani. Egy 2-3 éves gyerkőc még SOKÁIG fog vele játszani, ne hagyjátok magatokat lebeszélni róla! :-)
Valószínűleg veszünk neki, de a normált. Szerencsére sosem volt az a "beveszem a számba, megkóstolom" fajta, s elég ügyesen épít. Láttam néhány legót 3-4 éves kortól is, gondolom azok az egyszerűbbek, nagyobb darabokkal. A nagyszülőktől ritkán kap ajándékot, de karácsonykor kitesznek magukért, így ezt kérünk.
Köszönöm a válaszokat!
Bár látom régi kérdés, de kompatibilis, tökéletesen illeszkedik a duplo meg a normál lego.
persze nem az összes eleme, de a többség igen.
Kipróbáltam, tuti.
A reklámban is így van, ott hallottam, kipróbáltam és valóban, 4 normál lego tesz ki egy duplot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!