Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire jó, ha a gyereknek 2...

Mire jó, ha a gyereknek 2 neve van?

Figyelt kérdés
Milyen esetben adjátok neki a 2 nevet?
2009. jún. 5. 22:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azért adtam két nevet a fiamnak,mert szerettem volna ha az egyik apukám a másik a párom nevét viseli!Apukám neve azért volt fontos számora mert pár éve halt meg,és a kisunokája lett volna neki a legnagyobb büszkesége!
2009. jún. 6. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

a fiamnak is 2 neve van az 1.az egy "bohókásabb",ami már akkor eldöntöttünk,amikor megismerkedtünk,a 2.a férjemé,hogy egy rendes neve is legyen :-)

nem másodlagos szempont,hogy a vezetékneve csak 3 betű.

és a testvérének is majd 2 nevet adunk majd.

2009. jún. 6. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Napok kerdese h megszulessen a kislanyunk akinek szinten 2 neve lesz.

Tobb szempontbol is:

A ferjemmel nem tudtunk egy nevbe megegyezzni ezert lesz ketto.Raadasul a ferjem altal valasztott nev tucatnev ezert jol jott melle az altalam valasztott nagyon ritka nev.

Kulfoldi allampolgar lesz ezert az egyiknek legalabb nemzetkozinek kell lennie.

A vezeteknevunk nagyon rovid 3 betubol all es eleg gyakori.

Szoval nalunk ezek voltak a szempontok.

Ha fiu lett volna is 2 nevet kap mert masodikkent az apukaja nevet is megkapta volna.

2009. jún. 6. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk mind a két gyerekünknek két nevet adtunk, az oka pedig az volt hogy mind a két név tetszett. Nem tudtunk dönteni ezért két nevesek lettek.
2009. jún. 7. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!