Dm-ben mennyibe kerül a Libero és a pampers?
A Pampers nagydobozos 7199 Ft még a héten is a DM-ben, az 50 pontos kuponfüzetből lejön róla a 25 % joker, ha van vásárlás végösszegid is (15%), akkor 4590 lesz a vége, így nagyon megéri.
Ilyen darabáron még a névtelen pelusokat sem lehet már beszerezni sajnos.
Hétfőn ennyiért vettem.
A kisfiam négyes méretet hord, abban 132 van, de az volt az utolsó doboz nálunk, nagyon fogy (múlt héten kezdődött az akció), de 3-asból, 4+-ból, 5-ösből még volt sok.
1. vagyok.
Ha van törzsvásárlói kártyád (a lila active beauty, amire a vásárlások után gyűlnek a pontok), akkor az érintőképernyős infopultnál ki tudod nyomtatni az 50 pontos kuponfüzet igénylőt, amit a pénztárnál adnak át, és így már lesz 25% kedvezményed is! Persze akkor 50 pontod bánja, de szerintem még így is megéri.
A Pampers amúgy januártól iszonyat drága, biztos te is észrevetted.
Még nem:)
Ugyanis sikerült olyan jól bevásárolni pelusból karácsony előtt, hogy elég volt február elejéig, majd a baba-mama heteken vettem egy nagy pack-os liberot, ami majd várhatóan 29-én fogy el.
A tescoban akciós a libero? Az sem rossz, bodyt úgy is kellene vennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!