Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Orrmandulát mennyi idősen...

Orrmandulát mennyi idősen vesznek ki?

Figyelt kérdés
Kislányom lassan 4 hónapja szörcsög, hiába szívom ki az orrát, nem javul. Kap levegőt rendesen, nincs eldugulva az orra. Érdekes módon, mikor alszik, akkor megszűnik a szörcsögés is. Viszem jövő héten a fül-orr gégészetre, de addig is szeretném tudni, hogy esetleg mi is várhat ránk rosszabb esetben.
2012. febr. 20. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én kislányom három éves volt, de nekem az oviban szóltak, hogy alvás közben nagyon horkol. Elvittem orvoshoz, aztán egy éjszakát a kórházban kellett aludnunk, mert csináltak egy alvásvizsgálatot is, mert nem csak az orrmandulával volt gond, hanem a garattal is. Így mindkettőt kivették :) De szerintem ha csak szörcsögés van, akkor nem lesz gond. Lehet, hogy valahol letapadt neki a váladék, vagy érzékenyebb kicsit a nyálkahártyája.
2012. febr. 20. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Remélem, hogy semmi komolyabb baj nincs. Lehet, hogy tényleg csak a nyálkahártyája miatt van ez. :)
2012. febr. 21. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!