Lehet így spórolni a DM kuponnal?
Figyelt kérdés
van egy 15%-os végösszeges kedvezmény (150 pontos kuponfüzetből)
van nekem 3 db. 25%-os kedvezményem (50 pontos kuponfüzetekből maradt meg)
Lehet ezt, vagy azért ezt már nem lehet:
veszek 3 db. kartondobozos pelenkát (meg mást is) és leadom a kuponokat, így mind a hármat 40%-kal veszem meg?
Köszönöm a választ
2012. febr. 20. 10:23
1/8 anonim válasza:
egy termékre 1 kupont válthatsz be, max ami hozzá jöhet az a 15%-os végösszeg. Így pelusdobozonként be tudod váltani a 25%-os kedvezményt plusz a végén a 15-öst. Ha van elég pontom akkor én is így szoktam vásárolni :)
2/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet! Én már vásároltam így, ügyesen kitaláltad! :) Csak siess nehogy elfogyjon a kartonos pelus! Ja és ha fizetsz, ne felejtsd el a kártyád odaadni, mert kapsz rá egy rakás pontot!
3/8 anonim válasza:
Nem akarok hülyeséget írni, de 1x azt mondták nekem a Dm-ben dolgozók, hogy mivel nem konkrét termékre vonatkoznak, hanem szabadon döntesz, mire használod, és lényeg, hogy 1 termékre nem használhatsz fel kettöt, de a végösszeges az az egészre vonatkozik, így kivitelezhetö, amit szeretnél.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, úgy gondoltam, ahogy az első kettő válaszoló írta. :)
2012. febr. 20. 11:07
5/8 anonim válasza:
Lehet. A kuponok hátuljára rá is van írva, hogy lehet együtt használni.
6/8 A kérdező kommentje:
igen, azt tudom, hogy lehet együtt, csak azt nem tudtam, hogy lehet-e egyszerre több 25%-st érvéneyíteni.
2012. febr. 20. 11:53
7/8 anonim válasza:
persze hogy lehet.én is mindíg így csináltam,ha volt vásárlás végösszegim is.2-3 csomag pelenkát vettem
8/8 anonim válasza:
Igen! én is mindig így csinálom! Különben iszonyú drága lenne a pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!