Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az igaz lehet, hogy TB alapon...

Az igaz lehet, hogy TB alapon felvarrják a hasam ha szülés után lóg a bőr?

Figyelt kérdés
5 és fél hónapja szültem, még mindig nagyon csúnya a hasam, kinyúlt a bőr és ráncos. Már egy ideje elkezdtem tornázni (Callatetics), de a bőröm nem változik. Egy barátnőm szerint ilyen esetben ingyen felvarrják. De erről soha senki más nem beszélt, én nagyon kételkedem hogy ez igaz lenne, de ha mégis, akkor szeretnék róla tudni!
2008. ápr. 8. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! igen igaz VOLT! par eve tb alapon csinaltak korrigacios mutetet egy baratnom megis tudta csinaltatni a mellet es a hasat 2 gyerek szulese utan....de sajnos ez mamar nem mukodik :( amiota valtozott az egeszsegugy.....de ha esetleg valaki maskepp tudja az irjon mert enis kivancsi lennek ra!
2008. ápr. 8. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Az En baratnomnek megcsinaltak igy,ugyhogy szerintem igen a kerdesedre a valasz.

Ha erdekel irj priviben,es megkerdezem neked pontosan hova kell menni elsozor,tehat,h hogyan tudsz elindulni.

2008. ápr. 8. 09:01
 3/4 anonim ***** válasza:
A masodik valasziro vagyok,a baratnomnek tavaly szeptemberben csinaltak meg,akkor meg ugy volt,de,h most ugy van e,ezek szerint mar nem??!
2008. ápr. 8. 09:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Csúszópénz, és rányomják a papírra hogy enélkül öngyilkos lennél... Vagy hsonló... Plasztikai műtétet is írnak be orrsövényferdülés korrekciónak...
2008. jún. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!