Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Farsangra óvodába milyen...

Farsangra óvodába milyen egyszerű, olcsó, kiadós sütit lehet sütni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Bögrés, az olcsó, egyszerű és többfélét lehet csinálni.
2012. febr. 14. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha sok süti kell, akkor linzertésztát gyúrok be, és állatfigurás szaggatóval szaggatom. Bele lehet mártani olvasztott csokiba, vagy csorgatni rá csokicsíkokat is, esetleg lekvárral összeragasztani.

Nálunk még a felnőttek is odavannak érte és versenyeznek, hogy ki eszi meg a vízilovat vagy az elefántot. Kiszúrót az Auchanban vettem, pár száz forint.

2012. febr. 14. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a "sütés" feltétel-e, de én sporteszeletet csinálnék. Gyorsan megvan, nem drága, laktató, és a gyerekek nagyon szeretik:

[link]

2012. febr. 14. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kókuszkockát vittem az elsősöm farsangjára. Ezt a fajtát: [link] Kb. 3-4×3-4 cm-es kockákra vágtam, nagyobbra nem érdemes vágni, mert nem bír el vele egy kisgyerek, így lett belőle 40 szelet. Ahogy elnéztem, a gyerekek főleg a kakaós, csokis sütiket favorizálják. De a sima kavartnak pl. nem nagy sikere volt. Tegnap az uzsonnához is kaptak még belőle, annyi kimaradt.
2012. febr. 14. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!