Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális vagyok,4. gyereket...

Normális vagyok,4. gyereket vállalnék mert lányt is szeretnénk?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy CSAk KIzárólag a neme motivál, de úgy érzem hogy még "várakozik" egy kislány ránk. A 3 gyerekünk is még elég kicsi és igen, nehéz őket ketten a férjemmel, fáradt is vagyok, kimerült sok éve nem aludtam át egy éjjelt se, de 36 éves vagyok, már nincs sok időm (az utolsó 2 gyermekünk több mint 1 év alatt sikerült peteérési problémáim voltak/vannak). Vagy mostanában bevállaljuk, vagy nem lesz több. Örökbefogadáson is gondolkoztam, de a férjem arról hallani sem akar (most). Most hogy kicsit nagyobbak már a gyerekek, kicsit jobban lenne időnk talán egymásra meg kicsit fellélegezhetnénk (mivel gyakorlatilag közel 6-7 éve csak nem alszunk-szoptatok-pelenkázunk-ringatunk-altatunk-babázunk). Anyagi helyzetünk az autónk hiteles, még vagy 5 évig de ebben amúgy 4 gyerekkel nem férnénk el így le kéne cserélni. Házunkon hitel 8 év múlva jár le (de ez forintos legalább).A férjem fizetése több így a 3 gyerekkel, de a 4el már tovább nem növekedik az adókedvezmény miatt hanem ugyanennyi lesz. Ti mit tennétek?
2012. febr. 14. 09:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak annyit kérdeznék, h nem lennél csalódott, hogyha a 4. baba is kisfiú lenne?

Barátnőm is így volt a dologgal, csak neki 3 lánya van. Tervezték 4.-nek a kisfiút, bele vágtak a dologba, bár ők nem állnak vmi jól anyagilag, de úgy voltak vele ahol 3 elfér, ott elfér a 4. is. Most 35 hetes kismami és ismét lánya lesz. Eléggé csalódott.

2012. febr. 14. 10:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Őszintén megvallva de egy icipicit csalódott lennék nyilván :) a harmadik fiúnál is volt egy pár nap amíg hozzászoktunk a gondolathoz (teljesen más tüneteim voltak ezért gondoltam hogy más nemű lehet de nem lett más:)) de természetesen egy év próbálkozás után örültünk hogy egyáltalán sikerült:) Mondjuk kicsit komolytalanabbra fordítva a szót nevet már nem tudom hogy találnánk még egy fiúnak mert a 3nak is nagyon nehezen ment hogy közös nevezőre jussunk.
2012. febr. 14. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:
5.vagyok. Nekünk a negyediknél már csak lány nevünk volt, mert a fiúneveket kilőttük. Csak akkor vállald, ha teljesen rá tudsz hangolódni egy esetleges fiúra. Egy ismerősömnek volt két kislánya, na ők fiút akartak és ezért bevállalták a harmadikat. Megfogant, nagyon fiút vártak és bizony kaptak helyette iker lányokat. Az anyuka nagyon csalódott volt. Persze szereti őket, de mindig mondja, hogy kisfiút szeretett volna.
2012. febr. 14. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!