Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az apai nagyszülők ma nem kis...

Az apai nagyszülők ma nem kis vehemenciával szóvátették, hogy "nem jöhetnek" a gyerekünk születésnapjára. Hogy reagálnál?

Figyelt kérdés

Épp az átcsoportosított szombaton ledolgozandó napra esik, így valóban azt mondtam, hogy mivel ő oviban, mi dolgozunk, nem tartunk ezen a hétvégén nagyszülős ünneplést, majd a következőn várjuk őket. Erre nekemestek, majd kiderült, hogy szerintük nem is dolgozunk mi sem, mert nekik nem munkanap.

Tehát: hogy reagálnál?

2012. febr. 12. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Ők csak a kákán is csomót kerestek.
2012. febr. 12. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
elmagyaráznám nekik még egyszer,hogy munka van,és megkérném őket,hogy ők hozzák el az oviból délután,így elhinnék,hogy tényleg ott van.
2012. febr. 12. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Miért nem vasárnap tartjátok a szülinapot? Akkor nem lenne ilyen vita! Bolhából csináltok elefántot!
2012. febr. 12. 21:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Miért nem vasárnap? Mert ők CSAK szombaton akarnak jönni, vasárnap már nem.

Mivel vidékről jönnek, ezért itt is szoktak ebédelni, tehát sütni-főzni, plusz a heti takarítás, mosás, nagybevásárlás stb. amúgy is mind vasárnapra marad, így annyira nem is bánom, de amúgy sem hajlandók soha vasárnap jönni, hiszen ŐK hétfőn DOLGOZNAK.

2012. febr. 12. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Még egyszer elmondanám a helyetekben, hogy dolgoztok. De ha gondolják, este 6-tól fél 8-ig (fürdésig) szívesen látjátok őket vacsorára. Másfél óra miatt nyilván nem fognak hozzátok eljönni vidékről.
2012. febr. 12. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló volt nálunk.

Tavaly egy szerdai napra esett a fiam szülinapja. Mindenkit megkértünk, hogy ne a napján jöjjenek felköszönteni, hanem hétvégén. A férjem dolgozott, szerettem volna ha ő is ott van, illetve nem egyedül levezényelni az egészet.

Na, erre a sógornőm teljesen kiakadt, hogy mi miért nem engedjük, hogy felköszöntsék a gyereket, meg hogy volt pofánk azt mondani anyósnak, hogy ne jöjjön. Mondtuk,hogy az én szüleim sem "jöhetnek", egyébként is szűk családi körben akartuk felköszönteni, ami nekünk az apa,anya, ünnepelt. Hát mi hogy képzeltük ezt. Miért nem rendezünk szülinapi zsúrt. Mondtuk, hogy ugyan hadd döntsük már el, hogy a saját házunkba kit és mikor hívunk ill. engedünk be. Lett belőle akkora veszekedés, hogy a mai napig nem csillapodtak az indulatok. A sógornőm azóta sem áll velem szóba, anyós is csak a gyerek miatt. Érdekes, hogy anyáméknak egy szavuk nem volt, tudomásul vették, megértették, jöttek szombaton.

Nagyon rosszak az ilyen helyzetek, mert jól úgysem kerülsz ki belőle.

2012. febr. 13. 08:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Egyszerűen nem értem, hogy jut eszükbe meggyanúsítani ilyen ostobasággal, amikor ez országosan munkanap.

Én is úgy érzem, hogy ez a kákán is csomót kersnek kategória.

2012. febr. 14. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!