Anyukám születésnapjára, jó ötlet, ha az unokája képét kapja meg?
Olyan ötletem támadt, mivel nemsokára itt van anyukám születésnapja, azon a héten leszek 25. hetes terhes. Még nincs a babáról fényképünk, azon a héten akarunk csináltatni, amikor születésnapja lesz anyumnak. És ajándékként, arra gondoltam, hogy bele teszem egy keretbe, becsomagolom, és átadjuk neki.
Örülne neki ? Nekem első baba, de nem első unoka :)
Szerintem ez egy baromság, már ne haragudj, tényleg nem megbántani akarlak. Majd ha megszületik a baba, akkor adtok neki igazi fényképet. Amíg nem születik meg, nem értem miért kéne bekeretezve a polcon tartania a magzatról készült 3/4D képet. Legyünk őszinték, nem olyan szép az...
Bocs. Jó egészséget kívánok!
Nekünk is kint van a polcon a kislányunk 28. heti 4D-s uh képe! És gyönyörű,olyan mint egy porcelánbaba mikor alszik, amikor kibújt pont olyan volt mint a képen:)
Anyukám biztos örült volna neki! Így gondolom a Tied is. Szerintem jó ötlet, de Te ismered igazán anyukádat, hogy milyen típusú,az enyém nagyon érzelgős és minden ilyen dolognak nagyon tud örülni:)
Nagyon jó ötlet.Én is adtam anyumnak uh képet bekeretezve.A mai napig kint van és gyönyörű szép:)
Anyum könnyezett is amikor megkapta.Nagyon jó dolog,hogy már méhen belül meg lehet örökiteni a picit.
Aki azt mondja nem szép az ilyen kép az egy paraszt,egy érzéketlen tuskó.
Ja és nyugodtan lepontozhattok,negativ válaszadók,nem hat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!