Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik elvetették a gyerekeüket...

Akik elvetették a gyerekeüket milyen volt? Megbántátok utánna?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most akkor terhes vagy és azon gondolkozol, hogy megtartsd-e? Vagy csak ezután kezdenétek el a projektet?

A válaszom: volt abortuszom, nem bántam meg, mert egyedül lennék vala valahol. Így van férjem, második babánkat várjuk, szeretjük egymást. Akkor mély depresszióba estem, nem volt támaszom, nagyon nehéz volt túltennem magam rajta. Gyakran eszembe jut, de helyesen döntöttem.

Miért hezitálsz? Férjnél vagy, jól álltok, meg tudtok neki adni mindent. Ha szeretnél még bulizni, felhőtlenül szórakozni, beszéld meg a pároddal.

16hkm

2012. febr. 11. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen volt egy abortuszom, nem vagyok rá büszke, de muszáj volt. Segélyre, szegénységre minek szültem volna?

Most 20 évesen született egy kisfiam, már van saját lakásunk, autónk, hitel nincs, és kijövünk a pénzünkből. Akkor az jó megoldás volt, ahogy most ez is.

16:56-nak. Aki 20 évesen házasodik, szerinted miért korai? Csak mostanában divat, hogy 30-40 évesen szülnek a nők. Régen anyáink, nagyanyáink is ennyi idősen, sőt fiatalabban szültek, házasodtak, és még is akkor jobban működött, nem volt ennyi válás. Talán ők csinálták jól.

Kedves kérdező, ha készen álltok rá, akkor hajrá!

2012. febr. 11. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Osztom ez előttem író véleményét.Csak tényleg most divat 40 évesen szülni.Fiatalok vagytok,van pénzetek.Mire vártok?Hidd el könnyebb fiatalon ellátni egy babát is.Hajrá!!!!E
2012. febr. 12. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!