Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen kislányt vagy felnőtt...

Milyen kislányt vagy felnőtt nőt képzelsz el, a Janka névhez?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 16:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Egyedül élő, pici termetű, öreg, őszhajú kontyos néni faluvégi kisházban, füstölő kéménnyel, cicákkal. Ő Janka néni.(amúgy létező személy volt, már meghalt)

Gyereknek nem tudom elképzelni.

2012. febr. 10. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen szubjektiv a véleményem, de nekem a "Szomszédok"-ból a Janka néni ugrik be a név hallatán, az pedig egy gonosz korlátolt vénasszony volt a sorozatban.

Ne haragudj, komolyan ez ugrott be.

2012. febr. 10. 22:28
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Ismerek Jankát.

Szőke haj, kék szem. Nagyképű, elkényeztetett. Mindig középpontban akar lenni. Ő jut egyből az eszembe a név hallatán.

2013. júl. 31. 13:41
 14/16 anonim válasza:
Barna hullámos haj, barna szem, gyönyörű fehér bőr szeplőkkel, egyedi stílus, mindig divatos, vicces, nagyszájú jó barát :) ez az én jankám
2014. jún. 12. 09:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerény, mosolygós, picit (nem túlzottan) konzervatív, picit félénk, jólelkű, visszafogottan öltözködő, szoknyás
2017. máj. 9. 16:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy nőt nem tudok ezzel a névvel elképzelni, maximum egy tinédzser lányt, de azt is csak azért, mert ismerek egyet. Sem a név nem tetszik, sem az a lány ami a Jankáról beugrik. Olyan negatív, lehangoló személyiség.
2018. jún. 15. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!