Akinek fáj az ovuláció, annak hol fáj és meddig?
Jövő szerdán kellene megjönnie a havimnak.
Múlt hét közepe óta, néha fájdogál a hasam. Van hogy erősebben, van hogy csak egy kicsit, de nem állandóan.
Ez akkor ovuláció?
Köszi a választ!
Nekem lehet ez még ovuláció? Pontosan meddig tart az? 28 naposak a ciklusaim.
Igy van, ahogy korabban irta egy valaszolo. Nekem sem a mehem szokott fajni, hanem attol feljebb, vagy bal, vagy jobb oldalon, azaz a valamelyik petefeszkem.
Szerintem ez nem az ovulacio miatt van neked, mert ovu miatt nem faj napogik, altalaban csak egy nap faj, nekem masnap van ovum. Es akkor sem egesz nap faj.
Neha elofordul, hogy masnap is faj, de nem napokig.
Elvileg egyebkent azert faj, mert a tuszo fesziti a petefeszket, utana ahogy kiszabadul elmulik a fajdalom, max utana meg fajhat, ha a megrepedt tuszo helyen enyhe verzes alakul ki. De altalaban a feszito fajdalmat szokta erezni az, aki erez ilyet egyaltalan.
Szoval ha neked mar a mult het kozepe ota tart, akkor ez nem az lesz, ha az lenne, akkor mar reg lett volna tuszorepedes es nem ereznel mar semmit.
Köszi a válaszokat!
Ma voltam kivizsgáltatni, kiderült gyulladás miatt fájt a hasam. Kaptam rá hüvelykúpot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!