Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi időre mentek ki sétálni...

Mennyi időre mentek ki sétálni gyerekeitekkel? Mennyi idősek?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, be kell zárkózni, olyan hideg van. Ezt tudom megtenni, kell a levegő nekik. Csak nem árt ha jól felöltözve kimegyünk egy fél órára.
2012. febr. 5. 09:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mi minden nap kimegyünk a kisfiammal, kell egy kis friss levegő. Bekenem az arcát krémmel, nagyon melegen felöltöztetem, overál, sapka, sál kesztyű, meg az overál alatt hat réteg. :) Körülbelül 30 maximum 40 percre megyünk ki vele.

Most 2 éves és 2 hónapos. :)))

2012. febr. 5. 09:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Jelenleg nálunk nagyon nagy szél van, így délután viszem ki max 20 percre, persze ahogy írtad jól felöltözve. Egyébként 4 éves a fiam.
2012. febr. 5. 09:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ez amúgy attól is függ, hogy nálunk milyen az idő. Itt egyáltalán nem fúj a szél, és jelenleg a hó sem esik. Szerencsénkre. :)))

2012. febr. 5. 09:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Most jöttünk be...

-13 fok ,Debrecen,szél,és megint esik valami vacak...

19 hónapos lányom 15 perc után közölte,hogy "najon ideg".

Tényleg piszkos hideg van!!!Ma már nem megyünk az tuti.Elég volt az a 15 perc bőven...

2012. febr. 5. 09:40
 5/13 anonim ***** válasza:
tegnap délután 1 ó 20 perc vad szánkózás a dombon. Jól felöltöztetve, krémmel bekenve az arca. mikor hazaértünk rögtön meleg fürdő, tea. Nagyon élvezte.
2012. febr. 5. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. 3 éves
2012. febr. 5. 09:42
 7/13 anonim ***** válasza:
3 éves lesz. Tegnap 4 kor kimentünk szànkózni, 1, 5 órát kint voltunk. Me délelőtt megint minimum 1 óràra kimegyünk. Jól fel kell öltözni, a gyerek úgyis mozog, nem fázik!
2012. febr. 5. 09:44
 8/13 anonim ***** válasza:
4.5 éves lányomat tegnap este hazahúztam szánkóval a -13 fokban. Én nagyon élveztem még melegem is volt. Ő is élvezte az elején, de a végére közölte, hogy bár autóval mentünk volna. Hiába volt síruhába nem mozgott és már fázott szegényem. Az út kb 40 perc volt így ha ma kimegyünk játszani akkor max 20 percre, az szerintem még elviselhető jól felöltözve. A kicsi 1.5 éves is kb ennyit bír ki.
2012. febr. 5. 10:01
 9/13 anonim ***** válasza:
a picit tegnap kivittem babakocsiban, hat honapos, a nagy szankoval jott. fel orat akartam veluk kint maradni, de egy ora lett belole. ma a kicsit mar nem vittem ki, de a nagynak kell a seta, uh apa elvitte szankozni, jo meleg overal van rajta, bundas cipo, sal sapka stb. ket es fel eves, ha nem viszem ki megorulok tole, annyi energiaja van, ha meg setal fel orat akkor egesz mas a napunk. en csak hoviharban maradok itthon vele.
2012. febr. 5. 10:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Lányom, Norina 2,5 éves vele 30-35 percet szánkózunk, kisfiam, Tomi 1 hónapos max.15 perc.
2012. febr. 5. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!