Nagy bajban vagyok. nemetorszagban elek. megismertem egy spanyol fiut akitol terhes lettem. nagyon akart egy babat. ö egy hettel ezelott nyomtalanul eltunt szulei is engem kerdeznek hogy mit tudok rola. most megtartsam a babat vagy ne? 8 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2008. ápr. 5. 15:50
11/12 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen szüld meg a babát. Ha semmiképpen sem tudnád felnevelni akkor add örökbe. Sok pár örülne neki. (Pl. nekünk sem jön össze a baba a feleségemmel - félre ne érts, nem azért írom, mintha a gyerekedre pályáznék)
Kevés olyan anyukáról hallani, aki megbánta, hogy nem vetette el a gyerekét, olyan nőröl viszont sokról, aki megbánta, hogy elvetette.
A párod után meg szerintem rendőrségi keresést kellene indítani, ha nyomtalanul eltűnt. Lehet, hogy bűncselekmény áldozata lett. De ha csak előled bújkálna - amit egyébként nem hiszek - akkor is jobb, ha megtudod, hogy rá nem számíthatsz.
üdv: Gyuri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!