Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák és anyukák! Hogyan...

Kismamák és anyukák! Hogyan tudtatok "túl lépni" azon a korszakon mikor váratott magára a baba? (több lent)

Figyelt kérdés
mindenkinek eljönn az az idő mikor babát szeretnének.A párommal fél éve próbálkozunk sokan mások akárcsak én el vannak keseredve hogy bizony nem elsőre jön a baba mint ahogy azt hinnénk (kivéve azok a szerencsések akiknek mégis),nagyon nehéz dolog az mikor késik és mindenféle jeleket keressűnk magunkon majd jönn csalódás :( ma velem is ezt történt újból és szerintem sokan mások is így vannak ezzel.Segítsetek a történettekkel nekűnk hogy ti hogyan éltétek át ezeket a nehéz hónapokat hogy nem csak nekem de másoknak is adjunk egy kis reményt :) köszönöm!
2012. febr. 2. 15:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :) a hölgy tényleg nagyon el volt keseredve :( én próbálom úgy felfogni hogy minden hónap 1 új remény de egyre nehezebb,ezzek a történetek visszont erőt adnak :)
2012. febr. 3. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:

én voltam a hölgy. Az a baj, hogy fél évnél még én is próbáltam pozitív lenni, de ahogy írod ez minden sikertelen hónap után durvul, és közeledve az 1 évhez azért sejthető, hogy baj van... Vegyél példát rólam és ne hagy magad szomorkodni....

Sok sikert:)

2012. febr. 4. 13:39
 13/13 A kérdező kommentje:
gratulálok :) sok egészséget és boldogságot hozzá!nem fogom én se feladni! :)
2012. febr. 5. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!