Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » GYED alatt ezt a munkát se...

GYED alatt ezt a munkát se csinálhatom hivatalosan?

Figyelt kérdés
Cikkíróként próbálok itthonról dolgozni,mivel nem túl sok a gyedem, és most nagyobb kiadások jönnek be sajnos hirtelen, így találtam egy ilyen munkát.Nem nagy pénzt fizet, de mégiscsak pénz.Hivatalosan ezt se csinálhatom?Igazából még nem kezdtem el, de feketén meg nem merem, félek hogy nem fizetnek...
2012. febr. 1. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

GYED alatt SEMMILYEN keresőtevékenységet nem folytathatsz(hivatalosan)!

Ha dolgozni szeretnél szüneteltetni kell a GYED-et,vagy megszünteted,és igényeled a GYES-t.

2012. febr. 1. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azért megkérdeznék egy könyvelőt, hogy egyéni vállakozóként, szellemi munka végzésére mik vonatkoznak. Mintha, ilyen esetben lehetne GYED mellett "alkotni". Valahol olvastam tavaly és csak rémlik, ezért javaslom, hogy keress fel egy könyvelőt.
2012. febr. 1. 12:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem vagyok egyéni vállalkozó, és nem is akarok ezért az lenni:( Most egy "ál" névőr megpróbálom, meglátom egyáltalán fizetnek e értre...Gondolom a munkaadó is feketén fog foglalkoztatni engem meg a több 100 erre jelentkezőt...Nem örülök neki, hogy csalnom kell, de ilyen benzin meg gáz ár mellett, plusz a törlesztő....muszáj valamit csinálnom:(Ez van...
2012. febr. 1. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!