Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi van ha valaki szül egy...

Mi van ha valaki szül egy gyereket de nem jelenti be sehol? Otthon megszüli és nem regisztarltatjá sehol? Nem viszi iskolába stb. Ha ez késöbb kiderül jár e érte büntetés?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 20:13
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen - kedves utolsó - az lenne a címe, hogy a Senki.

De félretéve a viccet, ez még gondolatilag is szörnyű. Én sem szereték rosszat a gyerekmnek és amennyire meg tudom óvni, úgy megóvom, de nem mindenáron, mert hogyan mutatod be, hogy rossz a világ, ha nem láthatja.

Vagy úgy gondoltad, hogy úgy kb. 10-12 éves koráig "neveled" elzártan, aztán hipp-hopp előállsz azzal, hogy itt a gyermekem? Mert gondolom azért kérdezed, hogy később bűntethető leszel-e.

De, ha belegondolsz, akkor - mivel valószínűleg börtönbe kerültök - a gyereked k*rvára nagyot fog koppanni, amikor bekerül állami gondozásba, egy otthonba, a világba.

Vagy, ha netán meg is úszod és nevelheted tovább a gyereket, akkor szerinted mit fog mondani, ha iskolába fog járni, mert ugye kötelező.

Ne magadra gondolj csak, hogy Te hogy látdo a világot. Vagyis gondolj erre, de úgy, mint az előttem szoló, hogy mutasd meg neki, igen ilyen világ. Vannak olyan szabályok, amiket igenis be kell tartani (oltások, iskola, lopás stb.), és sajnos vannak emberek, akik nem tartják be, de Te a gyerekednek azt tudod megtanítani - példákkal -, hogy ne úgy éljen, ahogy az a tolváj, vagy az a nem törődöm, aki eldobta a szemetet stb., hanem békében, tegyen a környezetért stb. De ha nem lát példát - még ha az rossz példa is - akkor nem tudja meg, hogy mi a jó.

Na ennyi, lehet, hogy hosszú voltam, de bocsi.

2012. jan. 31. 13:07
 42/47 anonim ***** válasza:
94%

Elméleti szinten....

Azt javaslom, csak elméleti szinten vállalkatok gyereket,és így óvjátok Őt ettől a borzasztó világtól...:-DDDDDDDD

Valószínű ti túltanultátok magatokat, azért foglalkoztatnak ilyen baromságok. A gyermeked élete attól lesz szép, hogy lesznek benne történések, hol jók, hol rosszak az ember csak ebből tanul.Nem való nektek gyerek. Más taj számával meg visszaélni...erősen büntetendő, milyen romlott emberektől akarod megoldani, ha a férjed is egy csaló romlott orvos lenne aki visszaél a törvénnyel? Ne adj isten operálni kéne , arra is szakosodott a párod??? vagy fertőző betegséget kapna, kanyarót stb... mert ugye nem oltatnátok, mindenhez értene a párod???

2012. jan. 31. 13:08
 43/47 anonim ***** válasza:
97%

Valld be légyszi, hogy szakdolgozatot írsz és ahhoz kell az emberek véleménye.

mert, ha nem így van és ez a kérdés igaz... az gáz. :'(

2012. jan. 31. 13:55
 44/47 anonim ***** válasza:
"végzettségileg eü s pedagógus vagyok" - az mi?
2012. jan. 31. 15:14
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Lehet túl sokszor nézték meg az Aranyhaj című mesefilmet.
2012. jan. 31. 16:55
 46/47 A kérdező kommentje:
Azt jelenti csak rövidítve hogy egészsg rekreáció és matematika kémia a végzettségem
2012. jan. 31. 19:05
 47/47 anonim ***** válasza:
szerintem ha ilyet csinálnál és tegyük fel minden gond nélkül megoldható h senki ne tudjon a gyerekedről,akkor a büntetést majd a saját gyerekedtől kapod meg mikor számon kér h miért nem járhatott iskolába,miért nem lehettek barátai,stb...
2012. febr. 24. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!