Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Idéglenes gyermekelhelyezésről...

Idéglenes gyermekelhelyezésről mikor kellene hogy döntsön a biro ha már kértem a gyermekelhelyezési kereseti levelembe azt?

Figyelt kérdés
Most a kisbabám az apjánál van,péntek jan.27 én vitte el és nem hozta vissza,nem is látogathatom ,nem enged a gyerekemhez az apja.

2012. jan. 29. 17:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor menj el a rendőrségre, mert 3 éves koráig a gyereket mindig az anyja mellé ítélik, kivéve ha veszélyezteti a testi épségét, vagy nem megfelelően gondoskodik róla. Viszont, ha hivatalosan még nem váltatok el, akkor egyenlőre semmit nem tudsz tenni, mert az apának is ugyan annyi joga van.
2012. jan. 29. 22:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen tudom ,de akkor is én vagyok az Anya és anyára a picinek szüksége van.Egy psihologus mondta hogy a picik ebben a korban még mindig az anyaméhben képzelik magukat,...ez olyan mintha kiszakittaná a picit az anya méhbőt.De az a baj hogy itt Magyarországon nincs egy ilyen psihologus aki krizis helyzetben oda lehetne vinni az apához akinek elmondaná mit is okoz ezzel a baba lelkevilágával.Amugy ez a psihologus olaszországbol valo,de ugyan ezt mondták Romániai psihologus is.Itt Magyarban még nem találtam ilyent.Miért????????Sok itt a hiányosság és ez a hanyagságunk miatt van, a nemtörödömségünk miatt van, az hogy minket magyarokat nem érdekel hogy kideritsük mi is a problémáink okozoja,nem járunk utánna,mert lusták vagyunk törö9dni saját életünkell is.
2012. jan. 29. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!