Idéglenes gyermekelhelyezésről mikor kellene hogy döntsön a biro ha már kértem a gyermekelhelyezési kereseti levelembe azt?
Figyelt kérdés
Most a kisbabám az apjánál van,péntek jan.27 én vitte el és nem hozta vissza,nem is látogathatom ,nem enged a gyerekemhez az apja.2012. jan. 29. 17:28
1/2 anonim válasza:
Akkor menj el a rendőrségre, mert 3 éves koráig a gyereket mindig az anyja mellé ítélik, kivéve ha veszélyezteti a testi épségét, vagy nem megfelelően gondoskodik róla. Viszont, ha hivatalosan még nem váltatok el, akkor egyenlőre semmit nem tudsz tenni, mert az apának is ugyan annyi joga van.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen tudom ,de akkor is én vagyok az Anya és anyára a picinek szüksége van.Egy psihologus mondta hogy a picik ebben a korban még mindig az anyaméhben képzelik magukat,...ez olyan mintha kiszakittaná a picit az anya méhbőt.De az a baj hogy itt Magyarországon nincs egy ilyen psihologus aki krizis helyzetben oda lehetne vinni az apához akinek elmondaná mit is okoz ezzel a baba lelkevilágával.Amugy ez a psihologus olaszországbol valo,de ugyan ezt mondták Romániai psihologus is.Itt Magyarban még nem találtam ilyent.Miért????????Sok itt a hiányosság és ez a hanyagságunk miatt van, a nemtörödömségünk miatt van, az hogy minket magyarokat nem érdekel hogy kideritsük mi is a problémáink okozoja,nem járunk utánna,mert lusták vagyunk törö9dni saját életünkell is.
2012. jan. 29. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!