Külföldre szeretnénk költözni és ott munkát vállalni. Jelenleg gyeden vagyok 2010 október 27. ig. Fel tudok mondani?
Az attól is függ,hogy ott akarod e igényelni a gyerek után a pénzt??
Mert ha igen,elözször otthon le kell mondanod a gyesröl.Aztán a munkahelyen felmondani azzal az indokkal,hogy külföldre költözöl.
Ha már kinnt lesztek,bejelentkezés lakásba,majd a papírokat átadni Kindergeldért,és Elterngeldért.,vagy ahová mentek azért....Hová költöztök???
Már meg van a lakás,munka???Vagy majd helyben kerestek??
Mink Németországban lakunk.
Minden papírotokat lekell majd fordíttatni arra a nyelvre ahová mentek.Az minden féleképpen legyn meg,mert kérni fogják.Születési,házassa´gi anyakönyvi kivonat....U`tlevél kell.A személyigazolványt nem fogják elfogadni.(legalábbis nekünk útlevél kellett,és kell is)
Lessz aki segítsen??Maceráns lessz az biztos...
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Annyi van,ha kinnt is igényelni fogod,és itthon rájönnek,hogy kaptad a pénzt,miközben külföldön is igényelted,és kiköltöztél külföldre(pedig rájönnek,mert átjelentkezel)megbüntetnek,+a pénzt vissza kell fizetni.Èn is gondolkoztam rajta,de inkább nem!!!!
Èn itt Németországtól kapom.
Ha külfödön igényelni fogd,a pénzt úgy is visszamenöleg fogod megkapn.Attóla dátumtól,ahogyan a papírokat ´tadtad.Nekem 8 hétbe tellett mire megkaptam az elsö kifizetés.
De kérdezd meg az illetékes hivatalt,ill.a rokon is kérdezze meg,mert minden országnak más a szokása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!