De ha meg nem ritka nevet kap,akkor meg olyan átlagos lesz. Annyi Tóth van. Ti adnátok neki ritka nevet?
2009. máj. 29. 19:30
2/17 anonim válasza:
Nem, hiszen a Tóth (bocsi) egy tucatnév. Persze azért arra is kell gondolnotok, hogy a babátok tudjon is azzal a ritka névvel később majd élni is és ne legyen neki ciki kimondania idősebb korában majd a nevét.
2009. máj. 29. 19:30
3/17 anonim válasza:
Nem, szerintem nem gáz. Ilyen átlagos vezetéknévhez épp hogy valami érdekesebb, ritkább keresztnevet érdemes adni. Persze, a jó ízlés határain belül, mert ha meg túl különleges, akkor épp ellenkezőleg sülhet el,hülyén hangozhat egy átlagos vezetéknév mellett egy nagyon különleges keresztnév. De mindenképp valami ritkábbat válasszatok szerintem.
2009. máj. 29. 19:36
4/17 anonim válasza:
Pontosan a gyakori vezetéknévhez kell ritka keresztnév és fordítva, hogy ne teljesen tucatneve legyen az embernek. De azért ne valami nagyon extrémet és ne idegen hangzásút.
2009. máj. 29. 19:37
5/17 anonim válasza:
Nyugodtan lehet különleges, de azért magyaros hangzású. Pl.: ne legyen Kevin, Armandó, Dzsásztin. Sok ritkább és szép név van ezeken kívül!!
2009. máj. 29. 19:45
6/17 anonim válasza:
Igen, az mondjuk elég gáz, ha Tóth Dzsesszikának hívják, de mondjuk a Tóth Amarilla például nekem nagyon tetszik.
2009. máj. 29. 20:07
7/17 anonim válasza:
Szia!Igen,en is inkabb vmi ritkat adnek mert a Toth tenyleg tucat nev.
Ugy h nem ciki,kiveve amiket mar elottem felsoroltak,azok a borzaszto amerikai magyarositott nevek.
2009. máj. 29. 20:48
8/17 anonim válasza:
A Tóth névhez semmiképpen ne adjatok rövid tucatnevet. Én vagy valami különlegeset, vagy pedig valami szép hangzású hosszú nevet adnék.
Van már talonban nevetek?
Ismerős kislánya 2 héten belül születik, úgy fogják hívni, hogy Tóth Nóra. :-(
2009. máj. 29. 21:32
9/17 anonim válasza:
Persze,mehet hozzá egyedi név:)Az ex fodrászom is tucatnevű és az Odett és Zoárd nevet adta a gyerekeinek:)
Válassz olyat ami tetszik és legyen egyedi,iletve különleges és hosszú olyan 4 szótagos,mondjuk
Tóth Auróra
2009. máj. 29. 21:43
10/17 anonim válasza:
Nekünk is ez a vezetéknevünk, ezért lett a baba
Alexander. :)
Párom azt mondja mindenképpen a magánhangzóval kezdődő nevek illenek hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!