Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr. Gajdos Edithez jár valaki?

Dr. Gajdos Edithez jár valaki?

Figyelt kérdés
Sok jót olvastam róla, így szeretnék hozzá bejelenkezni. Tud valaki segíteni a telefonszámot illetően, hogy magánrendelésre be tudjak jelentkezni? Kb. mennyivel előre ad időpontot? Sokat kell várni? És mennyi a tarifája?
2012. jan. 27. 19:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm :)))
2020. jan. 12. 12:27
 12/15 anonim válasza:

Nekem egyszer azt mondta, ő homeopata orvos is, majd utána akkora baromságot mondott, amiből egyértelművé vált, hogy max vmi pár napos homeopátiás tanfolyamot végezhetett el (több évig tanultam homeopátiát, ezért tudom). Magyarul, a "homeopata orvos vagyok" költői túlzás volt. Amúgy egyik homeopátiás orvoslistán sincs rajta - gondolom, nem véletlenül.

Nekem nagyon művinek tűnt a kedvessége amúgy.

2020. máj. 23. 02:41
 13/15 anonim válasza:

Illetve, azt én is tapasztaltam, hogy az asszisztens állandóan bejár.

A másik tapasztalatom, hogy a doktornő csak addig cuki-muki, amíg "engedelmes" beteg vagy, aki mindenre gondolkodás nélkül rábólint. Aki nem ez a típus, annak nem ajánlom :-)

Amikor jeleztem neki, nem szeretnék egy beavatkozást(ami egyébként egyértelműen halasztható volt), akkor lekezelő stílusra váltott, és ijesztgetésbe kezdett, hogy ha nem műt meg, akkor ez és az lesz. Ezzel csak az volt a baj, hogy ezt az ijesztgetést semmilyen orvosi szakirodalom nem támasztotta alá.

Hogy konkrétumot írjak: azzal ijesztgetett, hogy a mióma megcsavarodhat, és erre nagy az esély, és akkor akut hasi katasztrófám lesz. Nos, ez a komplikáció annyira ritka, hogy még statisztika sincs rá. Annyit sikerült találnom, hogy "extrém ritka esetben előfordulhat".

Nagyon nem tartom korrektnek olyannal ijesztgetni a beteget, ammi ennyire ritka. A másik, hogy ez a beteg hülyének nézése - gondolom, eszébe se jutott, hogy ezeket le tudom ellenőrízni, így tudni fogom, hogy hülyének nézett.

Ennek már jópár éve, jelentem, azóta se műtettem meg magam, és semmi bajom. És nem, nem lett akut hasi katasztrófám :)

2020. máj. 23. 02:56
 14/15 anonim válasza:

Sehol nem találom a rendelését.

A Lövőház utcában sem.

Esetleg tud valaki segíteni, hol rendel mostanában?

Köszönöm!

2021. dec. 25. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Hétfőn és csütörtökön rendel a doktornő

2022. jan. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!