Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nevelhetem egyedül a babámat?...

Nevelhetem egyedül a babámat? Miket kell ehhez elintézni? (hogy nevelhessem) 22 / F

Figyelt kérdés
Volt egy 2 hónapos kapcsolatom, és most szolt a volt barátnőm, hogy terhes (7,5 hónapos), azt mondta, neki nem kell a gyerek(majd intézetbe akarja adni), én viszont nagyon örülök neki és fel szeretném nevelni. De az a baj, hogy én nem vagyok benne biztos, hogy tőlem van, ha nem tőlem van én akkor is szereném felnevelni. Ilyen esetben be kell valahol jelenteni, hogy egyedül fogom nevelni? Ugye nem vehetik el tőlem? Ilyenkor tartanak valamilyen vizsgálatot? pl hogy milyenek a körülmények?
2009. máj. 29. 10:16
1 2
 11/11 xStefix ***** válasza:
Vèletlenül dobta ki ezt a kèrdèst,làtom is,hogy 4 èves.. Ha olvassa valaki: mi lett a babàval ès az apàval?
2013. dec. 19. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!