Nemrég munkába álltam és máris beteg a gyerek, ki hogy érzett akkor?
sajnos ez még elő fog fordulni elég sűrűn.egy gyerek,aki bekerül a közösségbe kb. fél évig sokat beteg.a fiam is szeptember óta bölcsis,és havonta beteg,de inkább sűrűbben,és hosszabb idő is mire meggyógyul,mint előtte.
a legtöbb munkáltató ezt nem nagyon tolerálja,ezért sokan betegen is viszik a gyereket,akik persze megfertőzik az egészségeseket.szerencsére idővel javul az helyzet.
Én október 24-én álltam volna munkába, a gyerek reggel 39 fokos lázzal ébredt:)
A főnököm annyit mondott, hogy gyereknél ez ilyen:) Ne érezd magad ostobán (bár én is úgy éreztem:D)
A lányom a bölcsit végig betegeskedte! Kivettem, jött
az ovi. Szintén. Most itthon van velem, mert asztmás, közben szültem egy másik babát. A bölcsis időszak alatt, senki el nem hitte, hogy a lányom valóban beteg! Azt sem, hogy egymás után 2x voltam vele kórházban! És nem az volt a gáz, hogy nem hitték el, hanem, hogy nem is érdekelt senkit, olyannyira, hogy kirúgással fenyegettek! Kitartást kívánok, együtt érzek veled!
Azzal tudlak biztatni, hogy évről évre kevesebbet lesz beteg. Meg azzal, hogy örülj neki, hogy nem otthon dolgozol, mint én, mert így csak a munkahelyed felé van egy kis rossz érzésed, viszont 100%-ig a beteg gyerekkel tudsz foglalkozni. Nekem azzal is meg kellett küzdenem, hogy mivel nincs „betegszabi” és a melóhely egyben az otthon is, fél aggyal a munkával foglalkozom (idegeskedés, mert nem haladok) + fél aggyal a gyerekkel (emiatt lelkiismeret-furdalás, hogy miért nem egészen).
Szóval, ha a munkahelyedre felvettek így, akkor nyilván tisztában vannak a helyzettel, ne sajnáld őket, és örülj, hogy a gyerkőcöddel maximálisan foglalkozni tudsz ilyenkor! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!