Voltatok úgy, hogy nem vettetek meg egy cuccot a teszveszen/vaterán, mert érthetetlenül magas volt a postaktg?
Sima belföldi postával, nem ajánlottan, majdnem 1200 Ft. Kisgyereknek való cipő, nagyon könnyű, még a doboza is pici. Nem értem miért ilyen drága erre a postaköltség. Megnéztem más eladók hasonló cipőit is, ott feleannyi a postaktg. Még sosem fizettem ennyit belföldi csomagért, egy külföldi küldemény (Amerikából), az került ugyanennyibe.
Ti is soknak találjátok?
Igen, szerintem is sok.
Ajánlott levél postai díja 750 gramm és 2 kg között 1080 Ft, ha kisebb a csomag súlya, még annyi sem. Lehet rászámol csomagolási költséget is. Kérdezz rá az eladónál, hátha csak elírta véletlenül.
Valószínűleg felszámol valamennyit a csomagolásra is. Mondjuk, 2 kilóig bármit feladhatsz levélként, ha dobozban van.
Legtöbb eladó nem számít fel külön pénzt a csomagolásra, a postáig való szállításra, de már én is láttam néhánynál, hogy kiírja a terméklapon.
Én is szoktam venni is és eladni is, de olyan helyről nem veszek, aki túl sokat számol a postára és én se teszek rá semmit a posta díjaira, hisz amúgy se olcsó...
Meg is kérdeztem, azt válaszolta annyi amennyit odaírt. Szerintem a gyári cipősdobozba csomagolta volna, mert le volt vele fényképezve, úgyhogy az sem került volna semmibe.
Na mindegy, már úgyis lejárt az aukció (nem vette meg senki).
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!