Mennyire viselt meg a vetélés és hogyan tetted túl magadat rajta?
Részvétem.... :( Nekem elhalt az embrióm kb. 8 hetesen. Én is iszonyatosan vágytam babára és nagyon-nagyon boldogok voltunk, hogy első próbálkozásra sikerült. Aztán uh-on közölték, hogy már nem pulzál. Egy világ omlott össze bennem, napokig csak zokogtam megállás nélkül, ráadásul nekem a missed ab. műtét sem volt szokványos, borzalmasan fájdalmas volt fizikailag is, nemcsak lelkileg. Semmi nem tudott megnyugtatni, de azt mondtam, hogy akkor lesz babám! Ahogy letelt a 6 hét és a doki azt mondta lehet próbálkozni, újra terhes lettem. Persze végig aggódtam. Az elsőt azonban mai napig nem felejtem... az enyém májusban született volna. Épp a múltkor, költözésnél akadt a kezembe a uh-képe és az akkori papírjaim, elsírtam magam. Nekem csak a fiam adott megnyugvást.
Iszonyatosan rossz lehet, hogy a sógornőddel így vagy. Én egy kolléganőmmel voltam egyidős terhes, az övé megmaradt. Tudom milyen érzés, hogy neki sikerült, neked pedig nem. Amíg nem lettem terhes, addig nem is nagyon beszéltem vele, tudtam, hogy hülyeség, de mégis féltékeny voltam. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de nekem ez most nagyon nehéz így. Aztán mikor terhes lettem, akkor sokáig gondoltam rá, hogy már ennyi, meg annyi idős is lehetne.
Nektek azóta sem sikerült a baba? :(
Szívből kívánom, hogy mihamarabb egészséges kisbabád lehessen!!!!
Köszönöm. Nem, azóta nem lett baba ő sem volt tervezett,de nagyon örültünk neki. Nekem már van 2 fiam,úgyhogy direktben nem próbálkozunk. Ha jön örülünk ha nem nem.
A sógornőmtől egyszerűen hülyét kapok. Nem lehet leállítani,nem érti meg egyszerűen,hogy nekem ez fáj. Lehet,ha ő most nem szül nem is így élem meg a helyzetet.Örülök neki,hogy ő boldog és lett egy gyönyörű babája de a hideg ráz,hogy beszélnem kell vele.Sőt hétvégére meghívtak minket. Nem tudom még hogyan, de valahogy kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!