Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen programot tudtok ajánlani?

Milyen programot tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Hamarosan lesz az első házassági évfordulónk és aznap lesz a kislányunk névnapja is. Hogyan ünnepelhetnénk meg?

A babánk még nincs 3 hónapos.

2009. máj. 28. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Sok lehetőség nincs.Én délben ünnepelném a kicsit, este pedig rábíznám mamámra,hogy vigyázzon rá,nekünk készítenék valamilyen finom vacsorát,ünnepi terítéket tennék fel,adnévalami apróságot a férjemnek, szépen kiöltöznék és kettesben költenénk el a vacsorát.

Ekkora pici mellett aligha tudnátok étterembe menni.

2009. máj. 28. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Hol laktok? Van kedvenc helyetek, ahova rendszeresen jártatok a pici megszületése előtt is?

Mi Miskolcon lakunk, és mióta együtt vagyunk a párommal, rendszeresen járunk Lillafüredre (előtte ő sosem volt ott). Szeretünk ott sétálgatni, leülni egy parkosabb részre, piknikezni. Ha megszületik a picur (23 hetes kismama vagyok), akkor is tuti, hogy oda fogunk járni ilyen alkalmakkor, mert a párom egyszerűen "szerelmes" abba a helybe.

2009. máj. 28. 11:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is piknikre gondoltam, de most hétvégére nem mondanak jó időt sajna.

Mindennap főzőcskézek, és hát őszintén szólva a házassági évfordulónkra nincs nagy kedvem...

2009. máj. 28. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Rendelhettek is kajcsit és miután lefeküdt a pici gyertyafényes vacsi, halk zene, szép teríték, akár fel is öltözhettek szépen, utána egy jó film DVD-n. Vagy akár együtt elmehettek ebédelni egy közeli étterembe két szoptatás között - a babám fél éves volt az egyik nagy családi eseménynél ami étteremben volt, nagyon tetszett neki a sürgésforgás majd kifáradt és elaludt - egy hangja nem volt aznap, pedig amúgy... Babakocsit vittünk és abban tanyázott. Előtte-utána megszoptattam.
2009. máj. 28. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!