Milyen programot tudtok ajánlani?
Hamarosan lesz az első házassági évfordulónk és aznap lesz a kislányunk névnapja is. Hogyan ünnepelhetnénk meg?
A babánk még nincs 3 hónapos.
Sok lehetőség nincs.Én délben ünnepelném a kicsit, este pedig rábíznám mamámra,hogy vigyázzon rá,nekünk készítenék valamilyen finom vacsorát,ünnepi terítéket tennék fel,adnévalami apróságot a férjemnek, szépen kiöltöznék és kettesben költenénk el a vacsorát.
Ekkora pici mellett aligha tudnátok étterembe menni.
Hol laktok? Van kedvenc helyetek, ahova rendszeresen jártatok a pici megszületése előtt is?
Mi Miskolcon lakunk, és mióta együtt vagyunk a párommal, rendszeresen járunk Lillafüredre (előtte ő sosem volt ott). Szeretünk ott sétálgatni, leülni egy parkosabb részre, piknikezni. Ha megszületik a picur (23 hetes kismama vagyok), akkor is tuti, hogy oda fogunk járni ilyen alkalmakkor, mert a párom egyszerűen "szerelmes" abba a helybe.
Én is piknikre gondoltam, de most hétvégére nem mondanak jó időt sajna.
Mindennap főzőcskézek, és hát őszintén szólva a házassági évfordulónkra nincs nagy kedvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!