Harmadik babát váró anyukák, féltek az újabb szüléstől?
Figyelt kérdés
Mi most várjuk a harmadik gyermekünket és kicsit parázok. Még csak 12 hetes vagyok,de már néha a szülés foglalkoztat. Két fiam van,simán szültem őket,szép emlékek maradtak,nem volt semmi gond velük. De mostanában sokat foglalkoztat,hogy a harmadik milyen lesz? Lehet azért,mert már tudom mi vár rám? Megírnátok ti gondoltok-e már rá,féltek-e ti is? Köszönöm.2012. jan. 22. 10:43
1/3 manóka86 válasza:
én is harmadikat várom!egy sima és egy császár után én is eléggé parázok hogy mi lesz!!én 35 hetes vagyok és nekem már nem sok van!!de ne aggódj!szerintem nem csak te félsz!!
2/3 anonim válasza:
Szia! Én is a 3.-at várom, 31 hetes terhes vagyok. Van már 2 fiam, mindkettő sima, könnyű szülés volt. Az első 3, a második 2,5 óra alatt meglett gátvédelemmel, és nem is voltak kicsi babák, mindkettő 3,5 kiló fölött volt. De most valahogy úgy érzem, hogy nem lesz elég erőm ehez a 3. szüléshez. Nem attól a fájdalomtól félek, ami rám vár, hanem attól, hogy teljesen erőtlen, fáradt leszek, és nem tudom majd olyan simán megszülni, mint az első kettőt. A terhességem eddig, szerencsére, problémamentes. Hízni sem híztam eddig sokat, össz-vissz 4 kilót. Meg mindenkitől azt hallom, hogy a 3. szülés a legproblémásabb, lehet, hogy ez nyomja rá az érzéseimre a bélyeget. Hát nem tudom, azért reménykedem, hogy össze tudom addigra szedni magam.
3/3 anonim válasza:
Nem voltak hosszú szüléseim mégis borzasztó fájdalomként éltem meg és sajnos nem felejtettem el őket úgyhogy nagyon féltem a 3.előtt is. De túl vagyok rajtuk :) És van 3 szép gyerekem:) Viszont nagyon nem szívesen elevenítem fel a szülést magát, igyekszem gyorsan elpakolni vmi mély helyre magamban:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!