Hol hirdeted a kinőtt gyermekruhákat, ha eladni kívánod?
Figyelt kérdés
Teszvesz és vaterán kívül melyik az, ami még "kapós" és normális oldal?!
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 21. 22:52
1/6 anonim válasza:
Szia. Esetleg próbáld meg a jofogas.hu-t, ott nincs listázási díj meg semmi, kicsit sokáig tart mire megjelenik egy hirdetés, de ingyen van. :) (átolvassák, moderálják, nem mindent engednek feltenni, de minden benne van a szabályzatban.) Én még ott nem hirdettem, nagyon máshol sem, de ha mégis megtenném, kipróbálnám. :) Szoktak babaruha börzék lenni a városunkban tavasszal, ősszel többször is, ott sok mindent el tudtam eddig adni. :) Ennél a verziónál az asztaljegy foglalásnál kell gyorsnak lenni a megadott napon, időben telefonálni. :))
2012. jan. 21. 23:17
2/6 A kérdező kommentje:
Börzét próbáltam már 3× is. Abból 2 nagy volt és egy kicsi.
Teljesen jó állapotú body-t 50-100 forintért akartak megvenni. Én meg nem adtam oda annyiért, amikor 200-300 forintot is megér.
Nem meggazdagodni akarok a ruhákon, de azért hülyének senki ne nézzen. Mert ha esetleg koszos, foltos vagy kicsit kiszakadt(anyaghibás) lenne azt mondanám, hogy oké, de olyanok, amik szinte vadi újak vagy egyszer sem adtam a lányomra, nem 50-100 forintot érnek.
Köszönöm a válaszod :]]]
2012. jan. 21. 23:56
3/6 anonim válasza:
én a zsibvásárra tettem át a babaruhákat a vateráról
plusz jófogás, apród, babacuccok.hu
de nem nagyon megy :(
a teszvesz és vatera pörgősebb, de drága :(
2012. jan. 22. 07:32
4/6 anonim válasza:
A facebookon vannak babaruhás oldalok,én most ott árulgatok,elég sok minden elment már.Szerintem ez most elég felkapott,nagyon sokan hirdetnek,vásárolnak ott.
2012. jan. 22. 08:04
5/6 anonim válasza:
Bocsi, az offért...
Küldenél facebookos linkeket, hogy hol lehetne eladni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!