Hol lehet kapni nagyon jó minőségű gyermekruhákat?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy webáruház, vagy rendes áruház.
Melyik márkában nem csalódtatok még soha?
2011. aug. 4. 13:21
3/13 anonim válasza:
Next, Cherokee, F&F, BabyClub, Disney, sőt Tesco -ez utóbbin magam is meglepődtem :)
4/13 anonim válasza:
azért teszkót hanyagolnámm, réadéásul drága is
5/13 anonim válasza:
Nekünk nagyon jó Tesco-s márkajelzésű bodyjaink vannak, ugyanolyan jó minőségű, mint a Next :) Együtt mosom, vasalom, és mindig meglepődöm :)
6/13 anonim válasza:
Nekem is csak jó tapsztalatom van a "teszkós" gyerekruhákkal, egyébként meg nem is épp a legolcsóbbak...
De van sok C&A ruhánk is, azok is nagyon jók.
7/13 anonim válasza:
Tescóból (Cheeroke, F and F, Disney)
C und A
én ezekben nem csalódtam még. 3 éves a lányom.
a Brendon nagy sz@r, és tök drága.
8/13 anonim válasza:
Nekem sincs semmi bajom a Tesco-ban kapható ruhákkal. Tartós a színük, nem nyúlnak. Legalábbis én már a három gyereknek nagyon sok szép ruhát vettem ott.
9/13 anonim válasza:
C&A nem szeretem az összes badym kinyúlt
Kynga.hu ról rendelek badykat főleg ha akciós remek termékek vannak.Next szupi csak drága én ezeket Angolturikba veszem de csak olyanba ahol csak gyerekruhákat árulnak:)
Tescos-ból is ki lehet fogni bár inkább pólót,nacit veszek badyja szintén nem jött be:(
Brendon jó csak szintén drága.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!